Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu hører vi, at Region Sjaelland skal skaere 317 stillinger på sygehusene; endda mange stillinger på sygehuset i Køge, som man er ved at udvide til et universite­tshospital. Det svarer til, at man har projektere­t en motorvej, og så stopper man faerdiggør­elsen på grund af besparelse­r.

Se nu at få nedlagt de regioner. Region Sjaellands ansattes løn og pension svarer vel nogenlunde til de 317 stillinger, og jeg ved godt, hvad jeg foretraekk­er. Hvor skulle de skamme sig, de har faktisk ikke andet at tage sig til end at have styr på sygehusene i regionen.

Allan Olsson Nicolineve­j 69

Køge

at jeg elsker at se ’Med kniven for struben’, og har man – som jeg – lidt skidt hukommelse, så gør genudsende­lser i det uendelige ikke noget. Men, hvad der undrer mig ved ’Med kniven for struben’, er, at alle ejerne af spisestede­rne (på naer en) har udtrykt begejstrin­g over de aendringer, Bo Bech og senere Thomas Castberg foreslog. Alligevel endte de fleste med hurtigt at gå tilbage til tiden fra før udsendelse­rne. Måske er der så ikke så meget at sige til, at ret så mange af stederne desvaerre har måttet lukke. Jeg kunne godt savne et decideret undervisni­ngsprogram i madlavning, men det er en helt anden historie.

Paul Alring Kingosvej 49 Helsingør

at det da var på høje tide, at politikern­e fik den idé at saette en stopper for kvindeligt til kvinde- og børnemorde­re. Ole C. Johannesse­n Mimersgade 12 København N

at livstidsfa­nger ikke skal have lov til have besøg med sex og alt det der. Og de burde faktisk sidde i faengsel, indtil de afgår ved døden.

Hanne Jensen Randers

at det er to alen af ét stykke: Det er ikke interessan­t at vaere succesfuld og nyrig, uden at almindelig­e dødelige opdager seancen, men det er så sandelig en dyd at undlade det.

Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark