Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

De sidste par dage har du kunnet traekke på en stor gennemslag­skraft, men i dag vil det nok vaere vanskelige­re. Du kan lettere blive opfattet som staedig og fastlås i din facon. Men ud på eftermidda­gen skifter det hele, og du kan pludselig se andres perspektiv også.

LØVEN 23/7-23/8

Du har vaeret meget åben overfor at få en masse ny inspiratio­n. Men i dag kan du pludselig godt føle, at det hele går lidt i stå. Men der er ingen grund til panik, i eftermidda­g vender det hele på en tallerken, og du kan atter se klart på tingene, og du saetter dig derfor nye mål.

SKYTTEN 23/11-21/12

Efter et par dage med en masse ideer, er idébanken pludselig tom i dag. Det er ikke let, når man ellers lige mente at man var et kreativt sted. Fra i eftermidda­g glemmer du det dog lidt, og derfor bliver du mindre spekulativ. Så kan du i stedet få en masse arbejde fra hånden.

TYREN 21/4-21/5

Du har traengt til at vaere alene for en tid, og det traenger du til igen i dag, isaer først på dagen. Men du kan godt vaere lidt mere urolig i dit sind, end du ellers har vaeret. Det går over, for fra i eftermidda­g får du vendt denne urolighed til handlemuli­gheder, og det giver styrke.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag haenger du måske fast i et par ting, som alligevel ikke er til at aendre for dig. Det skaber selvfølgel­ig en del frustratio­n, men det vender meget hurtigt igen. Ud af det blå, kan du se, hvad du må gøre i fremtiden, uden at du helt kan saette en finger på, hvor det kom fra.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at vaere hjemme igen i dag, men det er ikke sikkert, at det er muligt. Du kan fristes til at vaere lidt for hurtig på jobbet, men pas på at du ikke ender med, at skulle gøre det hele to gange. I aften vil du glemme det hele lidt, og måske hygge dig med en hobby.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har fokus på dine venner og dit netvaerk endnu en dag. Men i dag kan der godt vaere uoverensst­emmelser, som synes store, til at begynde med. Det kan vaere at du er nødt til at traekke en klar graense overfor visse personer i dag. Det går hurtigt over igen, tag det roligt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har haft meget fokus på relationer og parforhold de sidste par dage. Det har du måske også i dag, men du indser også at du skal bruge lidt mere tid på dig selv. Hvis man hele tiden kun er ude på at gøre andre tilfredse, er det svaert selv at blive det. Tag dig mest af egne behov.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du farer rundt igen i dag, men i dag kan du måske godt fare lidt vild midt i det hele. Det kan vaere at du taber overblikke­t, og derfor bare ender med at stirre dig blind på dine fejl. Glem det hele lidt i aften, og nyd bare at vaere hjemme. I morgen ser du på det med friske øjne.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har stadig fokus på din målsaetnin­g, og efter et par dage med flow, så synes du måske at et par ting kører lidt fast i dag. Det kan vaere svaert at se hvordan tingene skal løse sig, til at begynde med. Men som dagen skrider frem, finder du ud af det. I aften ser du gode venner.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan godt blive en lidt tung dag på jobbet. Mange ting går let i hårdknude, og det kan isaer vaere vanskeligt at finde melodien med kollegerne. Det er svaert når alle helst vil deres egne ideer. I aften kan du glaede dig til at slappe lidt mere af, sammen med dem du har kaer.

FISKENE 20/2-20/3

I dag er der fokus på din økonomi. Du har pludselig en masse udgifter, måske endda faste udgifter, som er vanskelige at overskue for dig. Men det løser sig nok hurtigt, i eftermidda­g vil du kunne få øje på, hvad du kan undvaere i dit liv, og så kan du vaelge at få det solgt i en fart.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark