Ekstra Bladet

Underbo til drab: Jeg troede, de flyttede møbler

14-årig dreng tilbagehol­dt af politiet efter drab på 35-årig

- TORBEN RASK tr@eb.dk

– Hvis det var mig, ville jeg aldrig kunne bo i den lejlighed igen.

66-årige Myrthle Jensen fra Snerlevej i Kolding refererer til sin 39-årige kvindelige overbo, som i onsdags omkring klokken 18 angivelig blev vidne til drabet på sin 35-årige kaereste i sit hjem på anden sal.

– Det lød, som om møbler blev flyttet rundt. Jeg taenkte i første omgang ikke videre over det, men da jeg i min mobil havde talt med nogle af de andre beboere i opgangen og samtidig så politi og ambulance ankomme udenfor, anede jeg sagens alvor, fortaeller Myrthle Jensen fra sin dør til stuelejlig­heden.

– Det må have vaeret meget voldsomt, når jeg kunne høre det, tilføjer folkepensi­onisten, der har boet i ejendommen i seks år.

Afhørt af politiet

Myrthle Jensen blev senere onsdag aften afhørt af efterforsk­ere fra Sydøstjyll­ands Politi, men det har ikke gjort hende klogere på de naermere omstaendig­heder ved det, som politiet bekraefter var et drab.

Den 35-årige mand, som også er fra Kolding, men som ikke boede hos kaeresten i opgangen på Snerlevej, blev onsdag aften fundet død i kaerestens lejlighed, og politiet bekraefted­e i onsdags, at manden blev draebt.

Tre i lejlighed

Der befandt sig tre mennesker i lejlighede­n, da drabet skete: Den nu draebte, 35-årige mand, hans 39-årige kaereste og en 14-årig dreng, som ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er i familie med den 39-årige kvinde.

Den 14-årige og den 35-årige kendte hinanden i forvejen, siger Frede Nissen, vicepoliti­inspektør hos Sydøstjyll­ands Politi.

– Den 14-årige blev anholdt et andet sted end i lejlighede­n, tilføjer vicepoliti­inspektøre­n ved Sydøstjyll­ands Politi, som ellers holder kortene taet ind til kroppen.

Således har det ikke vaeret muligt at få svar på, hvordan den 35-årige mand blev draebt.

Ubesvarede spørgsmål

Sydøstjyll­ands Politi mener dog, at den 14-årige har spillet en rolle omkring drabet, men fordi han er under den kriminelle lavalder, er han ikke anholdt, men derimod blot tilbagehol­dt.

Drengen bliver overdraget til de sociale myndighede­r i Kolding Kommune, når politiet har afhørt ham.

Myrthle Jensen kender ikke kvinden, i hvis lejlighed drabet skete, og hun holdt sig bevidst indendøre, da dramaet udfoldede sig onsdag aften.

– Jeg skulle ikke have klinket noget, og det skulle de andre beboere heller ikke. Folk holdt sig inde, fortaeller Myrthle Jensen, der ikke kender eller har set den 14årige dreng.

 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ?? Myrthle Jensen er nabo og bor i opgangen, hvor en 35-årig mand blev draebt, og en 14-årig dreng er tilbagehol­dt.
FOTO: CHRISTER HOLTE Myrthle Jensen er nabo og bor i opgangen, hvor en 35-årig mand blev draebt, og en 14-årig dreng er tilbagehol­dt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark