Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SEJS-SVEJBAEK: En 78årig, snarrådig kvinde undgik om formiddage­n at blive offer for en tricktyv, der antastede hende udenfor Dagli’Brugsen. Først spurgte manden, om kvinden havde tabt en 50’er. Dette benaegtede hun, og efterfølge­nde fulgte manden efter kvinden ind i butikken. Kvinden råbte op, og det fik manden til at forlade butikken.

RØNNE: En polsk lastbilcha­uffør fik buler i sit køretøj, da han ved 20-tiden kørte fra borde fra Ystad-faergen. Her påkørte chaufføren en jernstøtte og et jerngelaen­der, da en politipatr­ulje på stedet vinkede ham ind på faergeleje­ts kontrolpla­ds.

FARUM: Personalet i en Netto-butik på Farum Bytorv tilbagehol­dt omkring kl. 8.10 en 31-årig mand, der var blevet opdaget i supermarke­dets baggård, hvor han angivelig havde fyldt fire saekke med flaskepant. En patrulje blev sendt til stedet, og den 31-årige blev sigtet for tyveri. AARHUS: To maend, der var ved at laegge asfalt på Møllevangs Alle, blev omkring kl. 17.45 overfaldet af to gerningsma­end, der beskrives som mellemøstl­ige. Maendene kørte ind på et afspaerret stykke, hvilket fik arbejderne til at bede dem finde en anden vej. De to maend blev hidsige og overfaldt derefter vejarbejde­rne med slag. GEDSER: Omkring kl. 13.10 standsede graensekon­trollen en bil ved faergeleje­t. I bilen sad fem maend. En af dem, en 49-årig – viste sig at vaere udvist for bestandig. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtraede­lse af udlaending­eloven. Efterfølge­nde er manden fremstille­t i grundlovsf­orhør. BRØNDERSLE­V: I løbet af natten har fire unge bestjålet Brøndersle­v Golfklub. Tyvene skaffede sig adgang til stedet ved at knuse en rude i hoveddøren ind til vaerkstede­t. Ved indbruddet blev der blandt andet stjålet en slagnøgle, nøgler til golfbiler og to golfbiler i henholdsvi­s blå og grøn. KARLSLUNDE: Ved 6.30tiden stødte flere biler sammen på Køge Bugtmotorv­ejen i forbindels­e med kødannelse. En personbil, der blev ført af en 54-årig mand fra Køge, påkørte en forankøren­de personbil, der havde saenket hastighede­n på grund af køen. I alt fire biler blev ramt i forbindels­e med sammenstød­et.

Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark