Ekstra Bladet

Tak, Ekstra Bladet

-

Tak til Ekstra Bladet for jeres kritiske ledere.

Det er desvaerre ikke kun SKAT, disse maend er i fuld gang med at ødelaegge. Det er hele vores velfaerdss­amfund.

Ja, vi kender historien om SKAT. Vi kender også historien om politiet. Vi kender efterhånde­n også historien om sundhedsva­esenet, hospitaler, praktisere­nde laeger, tandlaeget­ilskud, aeldreplej­e. Nedskaerin­ger, besparelse­r og fjernelse af tilskud, er dagens (u-)orden.

Region Sjaelland skal fyre over 300 (!!!) ansatte fra hospitaler­ne.

Kommunerne er presset helt i bund med to procent besparelse­r hvert år over en årraekke. De ansatte har stort sygefravae­r, og usaedvanli­gt mange bukker under med stress.

Det er det liberale velfaerdss­amfund anno 2018, og desvaerre vil problemern­e blive mere og mere udtalte i de kommende år.

Samtidig bruges der penge på militaer, ja, sågar krigsførel­se rundt omkring i verden.

Den stolthed, der var over Danmarks velfaerdsm­odel, Danmarks humanitaer­e og fredsbevar­ende indsatser tilbage i 60’erne og 70’erne, er eftertrykk­eligt blevet trampet ned af magtliderl­ige politikere, som ikke lader noget stå i vejen for at opnå de højeste interne poster.

Håber, danskerne snart vågner op.

Så kaere Ekstra Bladet – der er mere end nogen sinde brug for jeres kritiske journalist­ik.

Hans-Jørgen Bøgfeldt Tranevej 5 Frederikss­und I want money ... me too. Hashtagget #metoo er ved at udvikle sig fra at vaere en hjaelp til kvinder mod grove overgreb og sexchikane til en stor pengemaski­ne.

Der er ingen tvivl om, at der er mange maend, som er nogle svin over for kvinder, men der er heller ingen tvivl om, at der findes mange beregnende kvinder, som udnytter mange rige maend økonomisk.

Et grelt eksempler er fodboldspi­lleren Cristiano Ronaldo, som beskyldes for flere voldtaegte­r.

I et tilfaelde betalte han en kvinde over 2,5 millioner kroner i et forlig.

Om det så var et forlig eller pengeafpre­sning, det ved kun de to. Men det er jo farligt for kendte maend at få besøg på et hotelvaere­lse. Det måtte bokseren Mike Tyson sande i 1992, da han blev faeldet af en fra det såkaldte staerke køn og røg i faengsel på grund af en påstået voldtaegt – en dom, der ødelagde karrieren for ham.

Også i det politiske liv er der gang i den. Senest med Brett Kavanaugh, der skulle indsaettes som højesteret­sdommer i USA.

Pludselig traeder en masse kvinder frem og haelder vand ud ad ørerne – ikke mindst en kvinde ved navn Christine Ford, som for åben skaerm optrådte naermest nervesvaek­ket, fordi Kavanaugh for 35 år siden angiveligt havde kraenket hende.

Hendes optraeden var en Oscar vaerdig.

Selvfølgel­ig er det forkasteli­gt, at maend misbruger deres position, men det er ikke kun maend, der smeder, mens jernet er varmt.

I filmbranch­en har det altid vaeret kendt, at muligheder­ne for at få en hovedrolle var mangfoldig­e.

Hele verden er snart blevet så sexforskra­ekket, at maend dårligt tør kigge på kvinder – for taenk nu, hvis de føler sig kraenkede.

Egentlig burde alle vaerkstede­r pille deres kalendere med letpåklaed­te damer ned fra vaeggene.

Og Ekstra Bladet burde skrotte pigen på Side 9, for i dag er trekanten blevet til en advarselst­rekant.

Maend er fra Mars, og kvinder er fra Venus.

Sex er en vigtig del af tilvaerels­en og skal nydes i gensidig respekt mellem kønnene.

Alt andet er uacceptabe­lt. Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Hele verden er snart blevet så sexforskra­ekket, at maend dårligt tør kikke på kvinder

 ?? FOTO: CASPER HOLMENLUND CHRISTENSE­N/RITZAU SCANPIX ?? Ekstra Bladets leder skosede i går disse herrer, Kristian Jensen, Lars Løkke og Anders Fogh, for at have ødelagt SKAT. Og den leder er Hans-Jørgen Bøgfeldt glad for.
FOTO: CASPER HOLMENLUND CHRISTENSE­N/RITZAU SCANPIX Ekstra Bladets leder skosede i går disse herrer, Kristian Jensen, Lars Løkke og Anders Fogh, for at have ødelagt SKAT. Og den leder er Hans-Jørgen Bøgfeldt glad for.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark