Ekstra Bladet

Det ender galt

-

Vi regeres af naive mennesker, der ikke fatter alvoren i, at internette­t er aldeles uegnet til at holde på en hemmelighe­d.

Alligevel sidder naive og uoplyste personer og traeffer afgørelser om, at alle danskere skal have deres personlige oplysninge­r lagt ud til brug og beskuelse på pivåbne offentlige sider.

Det må stoppe og det aldeles omgående.

Cpr-numre og økonomiske oplysninge­r hører ikke hjemme på internette­ts sider, hvor de nu ligger frit tilgaengel­ige for hele verdens hackere.

Det giver hverken mening eller beskyttels­e at ansaette en flok andre hackere til efterfølge­nde at kigge på, hvad der er foregået af misbrug og forbrydels­er.

Det, innovation­sminister Sophie Løhde (V) tror er innovation, er blot den totale naivitet.

Så stop nu med at gøre sagen endnu vaerre ved at samle alt og kalde det ’min side’.

Vi er blevet verdens mest naive land.

Måske skulle ministerie­t aendre navn til Naivitetsm­inisteriet, som så kunne slås sammen med Skattemini­steriet, hvor den samme håbløst naive tankegang styrer landet.

Den evindelige tvangsdigi­talisering vil ende galt for os alle. Tro mig.

Lisa Melohn

Solrød Strand

 ?? FOTO: LARS JUST ?? Lisa Melohn bryder sig ikke om, at det offentlige tvinger os til at afgive fortsat flere personlige oplysninge­r på nettet.
FOTO: LARS JUST Lisa Melohn bryder sig ikke om, at det offentlige tvinger os til at afgive fortsat flere personlige oplysninge­r på nettet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark