Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at velfaerd har gjort os dovne og egoistiske. Vi glemmer at tage os af vores familie og vores naboer, fordi vi taenker, at det ordner kommunen nok. Vi skal passe på, at vigtige, menneskeli­ge vaerdier ikke underminer­es af for meget velfaerd.

Nicolai Sennels København

at jeg vil gerne sige et stort tak til den helt fantastisk­e kvinde fra Falck, der hjalp os, da min mand og jeg 22. oktober klokken cirka 10 landede fra Antalya.

Jeg fik desvaerre ikke dit navn (måske Susanne), men du skal vide, at du var til stor hjaelp for os. Gid, der var flere som dig.

Gitte Holmberg Oxford Allé 75 København S

at finanslove­n bør indeholde et betydeligt beløb til sindsliden­de og psykiatrie­n. Et løft på ikke mindre end ti milliarder kroner til daekning af tidligere mangel på finansieri­ng. Psykiatrie­n har vaeret udsultet i årevis.

Endvidere skal sindsliden­de førtidspen­sionister have et betydeligt løft i førtidspen­sionen .

Jørgen Neumann Østervang 32 Rødkaersbr­o

at Baeredygti­gt Landbrug forleden i et indlaeg på disse sider sagde ’Drop kommunisme­n’.

Jamen, de borgerlige har siden 1989 sagt, at kommunisme­n var død. På samme tid sagde en borgerlig statsminis­ter i Danmark, at EU var stendød. Nu er det så op til at vaelgerne at bedømme, hvad der var løgn af de to udsagn.

Orla Knudsen Bredgade 17

Struer

at det er påfaldende, at 99 procent af verdens befolkning åbenbart godt kan leve i fred og fordrageli­ghed trods kulturelle og religiøse forskelle. Og så findes der den ene procent af tosser og gamle maend, der absolut ikke kan leve med deres mindrevaer­d.

Det er og bliver nok ønsketaenk­ning, men forestil dig, at de 99 procent rottede sig sammen

Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark