Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har fokus på din økonomi i dag, og det er ikke sikkert at du helt har overblik over den. Du kan måske spørge om råd, enten i banken, eller blandt gode venner. Du vil nok ikke helt kunne finde ro, før at du får kigget på det. Det er ikke altid en dårlig idé, at bede andre om at hjaelpe.

LØVEN 23/7-23/8

Du har vaeret meget optaget af din karriere på det seneste. Du har sikkert gerne villet saette dig en masse nye mål, og det har du sikkert også gjort med succes. I dag kan du godt føle at målet tabes lidt af syne, men det går hurtigt over igen. Du kan tage det helt roligt.

SKYTTEN 23/11-21/12

I går var du effektiv på jobbet, i dag bliver en vanskelige­re sag. Det kan vaere at en masse kompromiss­er må indgåes, sådan at man ikke haenger sig i bagateller­ne. Alle er nok enige om det samme mål, men måske ikke om vejen. Lad de andre få ret, hvis du selv vil have fred.

TYREN 21/4-21/5

I går havde du en stor handlekraf­t, og en stor fokus på din fremtid. I dag kan du så alligevel godt blive i tvivl om retningen eller målet. Det gør ikke noget at du tvivler, det gør vi alle til tider. Du kan måske tale med folk du stoler på, om din tvivl, og på den måde finder du nok ro.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har haft massere af mod på at prøve noget nyt på det seneste. I dag kan du godt føle at modet svigter dig lidt. Du føler dig ikke ligefrem modløs, men du kan have en tendens til hellere at ville vaelge det velkendte og trygge. Det er helt naturligt, alle har brug for tryghed.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I går traengte du til at glemme alle problemer, og bare nyde livet. I dag kan det godt vaere lidt svaerere at lade tingene vaere som de er. Men det gør det lettere, hvis du ikke haenger dig for meget i tingene. Giv slip, og sig til dig selv at alting ordner sig. Find tilliden frem.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag vil du atter søge roen alene. Du har nok bare ikke så meget ro på, som du havde i går. Det hjaelper nok at acceptere det, og så går det langsomt over. Hvis du lytter til stilheden omkring dig i dag, vil der også blive mere stille inde i dig selv. Husk gerne på, at alting tager sin tid.

VAEGTEN 24/9-23/10

I går havde du en maegtig god følelse af at hvile i dig selv. I dag forsøger du at fastholde denne følelse, men der er måske alligevel ting du er i tvivl om. Det gør ikke så meget at tingene veksler lidt frem og tilbage. Du kan bare tage en dag ad gangen, du skal nok genfinde roen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil gerne holde så tidligt fri fra arbejde som muligt, og det ville du egentlig også helst i går. Det kan vaere at du mener, at du burde vaere mere effektiv. Men vaer ikke for hård ved dig selv, tag hellere dit behov for afslapning alvorligt. I morgen har du mere energi.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at få snakket med et par gode venner i dag. Du har en masse på hjerte, og du kan måske ikke helt finde rundt i alle dine tanker og følelser. Husk at det altid haelper, at tage en snak med dem du har taet inde på livet. De kender dig ofte bedre end du tror. Vaer åben.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan der godt vaere lidt knas med kaerlighed­en. På den ene side kan det vaere rart at føle sig støttet, på den anden side kan det gøre det svaerere, at få lov til at vaelge selv. Parforhold kan ikke altid vaere en dans på roser. Hvis du ikke er i parforhold, venter en stille dag.

FISKENE 20/2-20/3

I dag kan det vaere svaert at få alle ender til at mødes. Du vil gerne nå det hele, men du har måske for mange ting på programmet. Du kan med fordel spørge om hjaelp til de opgaver, du ikke selv kan overkomme. Måske har andre også brug for din hjaelp, og så kan I hjaelpes ad.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark