Ekstra Bladet

Slagen Ståle: ’Det bliver svaert nu’

FCK (4-4-2)

-

Stephan Andersen ......... 3 Peter Ankersen ................ 3 Sotirios Papagianno­poulos ........................................ 2 Andreas Bjelland ............ 2 Pierre Bengtsson ............ 2 Robert Skov (84) ........... 2 Rasmus Falk (84) .......... 3 Ján Gregus ........................ 3 Viktor Fischer (71) .......... 2 Pieros Sotiriou .................. 1 Dame N’Doye .................. 2 (71) Carlo Holse .............. 2 (84) Kenan Kodro (84) Denis Vavro Det så rigtig godt ud for FCK før kampen mod Slavia Prag, men efter nederlaget til tjekkerne i Parken haenger den videre deltagelse i Europa League i en tynd tråd.

– Det bliver svaert nu. Bordeaux ser ikke ud til at tage så mange point. Så der skal nok to sejre til – vi skal i hvert fald ikke tabe den naeste kamp i Prag.

– Det er pres på os nu i forhold til situatione­n i gruppen. Vi kan håbe, at Bordeaux vinder hjemme over Zenit, så Zenit har noget at spille for, når de møder Slavia naeste gang, sagde FCKmanager Ståle Solbakken.

Giver billigt mål vaek

Han roste sine spilleres arbejdsind­sats mod tjekkerne.

Saerligt 1. halvleg var nordmanden tilfreds med, og meget havde set anderledes ud, hvis Dame N’Doye havde headet bolden i nettet på halvlegens største chance.

– Det var akkurat så taet som mod Zenit og Bordeaux. Vi kunne have vundet alle de tre kampe, men vi kunne også have tabt dem.

– Det er de små ting, der afgør det. Vi møder et hold i rigtig god form og giver et lidt billigt mål vaek. Derfra havde vi svaert ved at komme tilbage og skabe de store chancer.

– Spillerne gav alt, men vi mangler den afgørende aktion. Du kan ikke altid have marginaler­ne med dig. Det må vi leve med.

– Sådan er livet, sagde Ståle Solbakken, der ikke ville kalde den tjekkiske sejr for ufortjent.

Slavia i pole position

Nu venter lidt af en skaebnekam­p om et par uger i Prag, hvor et nederlag med stor sandsynlig­hed vil sende FC København ud af Europa.

– Slavia Prag er favoritter nu. De har momentum og er i pole position, konstatere­de Ståle Solbakken efter det bitre nederlag, der efterlod FCK-kaptajn Andreas Bjelland med en dårlig fornemmels­e:

– Jeg synes egentligt, at vi spiller en okay kamp. Vi er bedre end dem i 1. halvleg, men får en skidt start på 2. halvleg, og så er det de små ting, der afgør de her kampe.

– Den sidste skarphed mangler hos os, men når du ikke kan skabe store nok chancer, så skal du spille 0-0.

gisle Zenit Slavia Prag FCK Bordeaux 3 3 3 3 4-2 2-1 3-3 2-5 7 6 4 0

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – Slavia Prag er favoritter nu. De har momentum og er i pole position, konstatere­de Ståle Solbakken efter nederlaget. Undervejs i kampen var Ståle godt oppe at køre.
FOTO: LARS POULSEN – Slavia Prag er favoritter nu. De har momentum og er i pole position, konstatere­de Ståle Solbakken efter nederlaget. Undervejs i kampen var Ståle godt oppe at køre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark