Ekstra Bladet

Jacob Riising om fyringen fra DR: Et stort chok

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Den mangeårige DR-vaert Jacob Riising var en af de 205 DR-ansatte, der 10. oktober blev fyret som led i den store sparerunde på mediet.

19 nåede han at arbejde som vaert på en lang raekke programmer, inden han blev fyret, skrev han på sin Instagram-profil.

Siden da har der vaeret tavst fra den garvede DRvaert, men torsdag aften fortalte han om fyringen hos konkurrent­erne hos ’Go’aften Danmark’ på TV2.

Her lagde han ikke skjul på, at han blev meget overrasket over, at han var en af dem, der nu skal forlade DR.

– Det var et stort chok. Det tror jeg, det var for alle, der blev fyret. Man regner jo aldrig med at blive fyret. Det sker altid for naboen, sagde han henvendt til vaert Jes Dorph.

Nye udfordring­er

I interviewe­t i ’Go’ aften Danmark’ fortale Jacob Riising aerligt, at han blev sur og skuffet, da han fik at vide, at han var en af dem, der ikke laengere havde et job hos DR.

Alligevel forsøger han at bevare optimismen og havde da også overskud til at joke med, at han måske overvejer at få jo på netop ’Go’ morgen Danmark’.

– Jeg ville da kigge mig over skuldrene, når jeg gik hjem fra Tivoli i fremtiden, hvis jeg var dig, sagde han med et grin henvendt til Jes Dorph.

 ?? FOTO: MIRIAM DALSGAARD ?? Jacob Riising har endnu ikke besluttet, hvad han skal lave efter fyringen.
FOTO: MIRIAM DALSGAARD Jacob Riising har endnu ikke besluttet, hvad han skal lave efter fyringen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark