Ekstra Bladet

Ejede seks køretøjer på en gang

-

I takt med, at den svindelsig­tede Britta Nielsen jages af politi verden over, så kommer flere og flere detaljer frem om, hvad de 111 millioner kroner kan vaere brugt til.

Ud over blandt andet hestesport, ejendomme og aedelsten i Sydafrika har Britta Nielsen også vaeret storforbru­ger af biler.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at hun har købt en sort Range Rover Sport og en VW Touran i Danmark, samt to Land Rovere i Sydafrika til en samlet pris af knap 2,7 mio. kroner.

Nu afslører en sag fra Landsskatt­eretten, hvor Britta Nielsen har klaget over at skulle betale knap 200.000 kroner i ekstra registreri­ngsafgift for en hestecampe­r, at hun på samme tidspunkt har haft langt flere biler.

Plads til beboelse i bil

Ud over den naevnte Renault Master Hestecampe­r har hun også haft en specielbyg­get MAN-lastbil, der ud over at kunne rumme fire heste også har en sektion med plads til ophold og beboelse. Begge køretøjer har en samlet vaerdi som nye i millionkla­ssen.

I afgørelsen fra Landsskatt­eretten, som er dateret 18. marts i år, kom det også frem, at Britta Nielsen ejede en Audi A3 og en BMW X5. I 2015 kostede de billigste modeller af de to biler samlet 1,5 mio. kroner.

Samtidig satte Britta Nielsen også pris på sin Range Rover Sport. Købsprisen var ifølge salgssluts­edlen på 1,49 millioner kroner, fremgår det

Ekstra Bladet har tidligere dokumenter­et, at den sorte Range Rover Sport i dag er blevet beslaglagt af politiet i forbindels­e med svindelsag­en, hvilket Bagmandspo­litiet (SØIK) har bekraeftet. SØIK har desuden bekraeftet, at andre biler også skulle vaere beslaglagt, men man vil ikke oplyse hvilke og hvor mange.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark