Ekstra Bladet

Kendt for sin krop: Jeg elsker chokolade

-

Med 45 år på bagen er det nok de faerreste, der kan praestere en form og finesse som Claire Ross-Brown.

Bladet FHM kårede hende som Danmarks mest sexede skuespille­r i 2006, og det er ikke fordi, niveauet er saenket siden. Nu er hun aktuel i tv-serien ’Friheden’, hvor hun ligner sig selv, og det kan ikke siges at vaere et minus.

Det er dog hverken magi eller fordaekt videnskab, der står bag det nydelige ydre, men derimod simpel motion.

– Jeg løber fire gange om ugen. Mellem otte og 10 kilometer. Og en gang om ugen løber jeg den lange tur på 12 kilometer. Det har jeg gjort, siden jeg var 16 år gammel. Jeg elsker virkelig at løbe, så det føles ikke rigtig som en pligt.

Spiser mange biscuits

Den 45-årige skuespille­r har ingen kostplan, hvilket nok gør, at der skal løbes lidt ekstra.

– Jeg har altid elsket chokolade, og jeg spiser mere af det, end du overhovede­t kan forestille dig. Og jeg kommer jo fra England, så jeg spiser også en del biscuits, som har masser af sukker i sig.

– Jeg prøver dog at spise sundt mindst én gang om dagen, siger hun.

Selvom Claire Ross-Brown er lille af statur, er hun ikke bange for vilde sportsgren­e. Siden sin ungdom har hun haft gang i kampsport.

– Jeg så nogle maend i et fitnesscen­ter stå og bokse. Jeg spurgte dem, om de ikke ville vise mig, hvordan man gør. De var glade for, at jeg spurgte, og laerte mig det. Jeg har meget energi, og det er en fantastisk måde at få det ud på, siger skuespille­ren.

Den tidligere ’Klovn’skuespille­r er også gået i gang med at dyrke wakeboard. Det minder meget om surfing, bortset fra, at man bliver trukket hen ad vandet i et kabel.

Claire er dog ikke sluppet helskindet for sin udøvning af vandsporte­n. Det har indtil videre kostet hende et braekket ribben, og hun er endda blevet slået bevidstløs en enkelt gang ude på de blå bølger.

 ?? PRIVATFOTO ?? Der er tid til både løb, wakeboard og boksning i Claires kalender.
PRIVATFOTO Der er tid til både løb, wakeboard og boksning i Claires kalender.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark