Ekstra Bladet

Traet af ’Klovn’-spørgsmål

-

Claire var en fast del af Frank og Caspers kontor i ’Klovn’.

Selvom hun kun var med i 14 episoder over tre saesoner, er hun en fast del af bevidsthed­en hos de mange ’Klovn’fans.

Derfor får den nu 45-årige skuespille­r også tit, naesten for tit, spørgsmåle­t om, hvorfor hun ikke er med i de nye afsnit.

– Det, jeg bliver mest traet af, er spørgsmåle­t om, hvorfor jeg ikke er med. Jeg ved det ikke, de må spørge Casper og Frank. Jeg tror ikke, jeg passer ind i historien lige nu. Jeg har det virkelig godt med dem.

– De er tro mod deres kunst, og derfor handler det nok også mere om, hvor historien vil hen, end hvem der skal vaere med. Det skal passe ind i historien, siger Claire Ross-Brown.

En smule aergerlig

Sekretaere­n Claire i ’Klovn’ er ikke den skarpeste, men hun er køn og ofte uvidende om de ting, der bliver sagt mellem linjerne af Casper og Frank.

Derfor har Claire RossBrown også vaeret en smule aergerlig over rollen, da den ikke har lagt op til mere varieret arbejde, hvorfor hun har takket nej til en del roller af samme type

– På den ene side er jeg utrolig glad for muligheden. Men rollen begraensed­e også, hvad jeg fik af arbejde efter. Jeg tror dog ikke, man skal se tilbage og fortryde. Jeg ville absolut gøre det igen, siger hun.

 ?? PRIVATFOTO ?? Claires nydelige ydre skyldes hverken magi eller videnskab, men ganske enkelt motion.
PRIVATFOTO Claires nydelige ydre skyldes hverken magi eller videnskab, men ganske enkelt motion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark