Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når nu tyskerne i tre år har vidst, at Danmark blev laenset for 12,7 milliarder i udbytteska­t og har undladt at fortaelle det, så kunne de jo betale beløbet – som en slags erstatning fra dengang, de huserede her i 40’erne.

Erik Petersen Bagsvaerd

at det ikke er så underligt, at SKAT begår så mange alvorlige fejl. Når man skal indkraeve så mange slags skatter og afgifter og håndtere så mange forskellig­e typer af fradrag, så mister man overblikke­t. En kraftig forenkling af vores skattesyst­em er løsningen på SKAT’s krise.

Nicolai Sennels København

at Egon Fraehr – borgmester (V) i Vejen nu har fået sin by i medierne. At dårlig reklame er bedre end ingen reklame er åbenbart kommunens motto. Man beskaeftig­er sin med en ulovligt anlagt vej og vil bruge sin magt til at lovliggøre denne. Og nu har man så fået en sag om børnemisbr­ug på halsen. Åbenbart sidder man og sover i forvaltnin­gen i Vojens Kommune. Nu ved jeg så ikke, hvad borgmester­en og hans ansatte får løn for. Det er dog naeppe for at forvalte efter reglerne.

Gunnar Kvisgaard Knudsen Rugmarken 25 Tinglev

at angående landmanden, der har haft den fraekhed at saette sig op mod kommunen, så siger samtlige juraeksper­ter, også Højesteret, at kommunens eksproprie­ring er ulovlig. Men vi skal lige huske på at tage hensyn til hinanden. Det er i hvert fald, hvad min kommune praeker. Det rejser så spørgsmåle­t, at når en kommune er den ene part i en tvist, gaelder det så stadigvaek?

Kurt Larsen Vindebyvej 9

Herlev

at hvor det ganske grotesk at laese og høre om de mange tilfaelde, hvor mennesker misbruger tingene og dermed ødelaegger meget for mange. Tidens trend er åbenbart mangel på menneskeli­g dømmekraft. Forfaldet lever og kører desvaerre for fulde kraft og for egen vindings skyld. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark