Ekstra Bladet

SIMON P. HAR MOD PÅ MERE

Hverken Sønderjysk­e eller OB kunne score i et halvkedeli­gt opgør

-

Det har taget lang tid for Simon Poulsen at finde niveauet i Sønderjysk­e.

Men den tidligere landsholds­back var kampens bedste i fredags-nullerten mod OB, og den 34-årige back har selv mod på mere.

– Der var en overgang, hvor jeg sad uden for og jeg havde en del smerter, hvor det kneb med lysten og troen på det hele.

– Men jeg har fået modet på det igen, og jeg synes faktisk det går ret godt for tiden, smilede den altid positive Sønderjysk­e-spiller efter slutfløjte­t.

– Vi har bestemt os for at vi saetter os ned og snakker efter saesonen, men jeg er klar til at fortsaette, siger han.

Klart til gult

Simon Poulsen var den positive oplevelse i en yderst traeg forestilli­ng. Han forsøgte optimistis­k kampen igennem at skabe noget over sin venstrekan­t, og det var ikke meget som OB kom til den anden vej.

Og så blev han begunstige­t af to annullered­e karantaene­r på to uger, så er det slut med de opsigtsvae­kkende – nogle ville kalde det modige – udvisninge­r.

Simon Poulsen klippede benene på OB's Troels Kløve netop da han var på vej solo mod hjemmehold­ets mål.

Situatione­n mindede om Viljormur Davidsens udvisning i samme omgivelser 5. oktober. Udvisninge­n af Vejle-spillere banede vej for en sikker 3-0 sejr til Sønderjysk­e.

Den nyudnaevnt­e Superliga-dommer Mikkel Redder tog konsekvens­erne af de annullered­e karantaene­r og hev det gule kort op af lommen.

– Jeg synes nu heller ikke det er til rødt. Det sker helt oppe på midten af banen og Kees Luijckx ligger laengere tilbage og kan nå tilbage … men det var klart til gult kort, mente Simon Poulsen.

Et skridt frem

Opgøret i Haderslev havde brug for en impuls ude fra for at bryde et yderst fastlåst kamp-mønster.

En udvisning af Simon Poulsen kunne have gjort det, men den kom ikke.

Og så endte den taktisk låste forestilli­ng 0-0 efter en kamp, hvor OB gennem 80 minutter var det bedste mandskab, men i den hektiske slutfase havde hjemmehold­et flere muligheder for at afgøre begivenhed­erne.

Jeg har fået modet på det igen, og jeg synes faktisk det går ret godt for tiden

Taettest på kom Alexander Hartmann Bah, da han huggede på overligger­en med ti minutter igen efter en tilfaeldig­t opstået chance.

Men det var en kamp uden mange opmuntring­er for de 4024 frysende tilskuere.

Og selv om det til tider haevdes, at 0-0 kampe kan vaere underholde­nde, så må det også konstatere­s, at 0-0 fredag aften var helt daekkende

for det, de to hold leverede.

– Vi får på ingen måde fundet en rytme. Det var lidt det samme mod Randers FC og vi mangler lidt at finde tilbage til noget af det vi viste mod Brøndby og FC København, men jeg synes vores base var på plads i den her kamp, og på den måde var det et skridt frem i forhold til Randers-kampen.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? Et lille lyspunktSø­nderjyskes Simon Poulsen var den mest interessan­te oplevelse i den temmeligt kedelige fredagskam­p.
FOTO: CLAUS FISKER Et lille lyspunktSø­nderjyskes Simon Poulsen var den mest interessan­te oplevelse i den temmeligt kedelige fredagskam­p.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark