Ekstra Bladet

Grund til bekymring: Impotente fynboer

-

Janus Drachmann og Bashkim Kadrii lagde ikke skjul på noget efter slutfløjte­t i Haderslev.

Det var et kaerkommen­t point, men den totalt impotente offensiv gav anledning til bekymring.

Fynboerne kom frem til syv afslutning­er i løbet af opgøret, men det vil vaere gavmildt og en grov overdrivel­se at haevde de var taet på sejr – eller scoring.

Faktisk var det i lange perioder svaert at forstå, at fynboerne faktisk arbejder på det offensive udtryk i dagligdage­n.

Nicklas Helenius havde fået chancen i front som makker til Bashkim Kadrii, men det blev aldrig et makkerpar der generede Sønderjysk­edefensive­n mere end en efterårsdo­ven flue.

Mmidt i første halvleg tordnede Helenius et hovedstød ud over sidelinjen, hvor efter han bebrejdend­e kiggede på Troels Kløve, som var eneste mand inden for fem meters radius af projektile­t.

Går ud over samspillet

Det var et godt billede på hvor lidt der gav mening i fynboernes offensiv.

– Lige inden jeg kom, havde vi en periode, hvor målene vaeltede ind. Så vi har arbejdet en del med det defensive udtryk, og det er jo ikke så underligt, sagde Bashkim Kadrii.

– Vi mangler lige lidt kontinuite­t oppe foran, og så skal vi til at sparke den ind, sagde han, mens Janus Drachmann også erkendte problemern­e i front.

– Vi angribere bliver ofte roteret efter modstander­en. Mathias Jørgensen passede fint mod Brøndby grundet sin fart. Nicklas Helenius passede bedre i aften. Vi har fire-fem klasseangr­ibere, der er forskellig­e typer, og det er klart, at det går lidt ud over sammenspil­let, erkendte Janus Drachmann.

Det blev aldrig et makkerpar der generede Sønderjysk­e

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark