Ekstra Bladet

Louise Gjørup sagde ja: Kevin Magnussen skal giftes

-

Et par pigehjerte­r vil blive knust med denne nyhed – ikke mindst blandt Kevin Magnussens passionere­de fans i Japan og Kina.

Men fra 2019 er den 26årige racerkører af markedet. Tidligere på året friede han nemlig til sin kaereste, Louise Gjørup – og hun sagde ja.

– Ja, det er rigtigt, at vi skal giftes til sommer, bekraefter Kevin Magnussen til den danske presse i Mexico City.

Brylluppet kommer til at stå i eftersomme­ren, når Formel 1-karavanen holder sommerferi­e.

Hans naermeste har naturligvi­s kendt til det kommende bryllup i et stykke tid, og Kevin Magnussen var godt klar over, at nyheden om det ville slippe ud på et tidspunkt.

Men som det private menneske han er, føler han intet behov for at annoncere det til verden, hverken gennem traditione­lle medier eller de sociale.

Kommer på mange ferier

– Jeg har det underligt med at dele ud af mit privatliv til folk, jeg ikke kender. Så jeg vil ikke gå i alt for mange detaljer. Og det håber jeg, at folk vil respektere, siger han.

Den laererudda­nnede Louise Gjørup er ligesom Kevin Magnussen fra Roskilde og har dannet par med Formel 1-køreren siden 2015. Indtil videre har hun boet i Danmark, men har for at bruge Magnussens ord ’vaeret en del på ferie i 2018’.

Hun har jaevnligt vaeret i Dubai og er hyppig gaest hos Haas-teamet til løb.

Senest i Austin til USA’s Grand Prix som afslutning på en familietur til Atlanta, hvor parret så Jan Magnussen blive kåret som amerikansk sportsvogn­smester for Corvette.

Dette efterår flytter Kevin Magnussen fra Dubai til London for at vaere taettere på Haas’ base i Banbury og simulatore­n i Ferraris hovedkvart­er i Maranello, som teamet lejer sig ind i.

Jeg har det underligt med at dele ud af mit privatliv til folk, jeg ikke kender

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? Louise Gjørup begyndte at komme med ud til løb i 2016, da Magnussen kørte for Renault.
FOTO: JAN SOMMER Louise Gjørup begyndte at komme med ud til løb i 2016, da Magnussen kørte for Renault.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark