Ekstra Bladet

Lyngby har fået nok af Nicki Bille

- JIMMI WILLEMOES JENSEN jwj@eb.dk

Samarbejde­t mellem Nicki Bille og Lyngby Boldklub blev bragt til ende i går eftermidda­g. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 30-årige angriber blev i mandags anholdt i København, efter at han med en pistol havde truet en cyklist.

Traener Mark Strudal er trist over udviklinge­n:

– Vi er rigtig triste over situatione­n, for vi havde selvsagt håbet på et andet udfald, og vi havde troet på, at vi kunne hjaelpe Nicki med en ny tilvaerels­e.

– Det var derfor, klubben gik ind i det her, og vi har involveret et stort netvaerk af forskellig­e personer for at hjaelpe Nicki. Vi gjorde det rigtige ved at give Nicki chancen, men det lykkedes desvaerre ikke, og det er vi kede af, siger Mark Strudal.

En aergerlig situation

Da Nicki Bille i juli skiftede til Lyngby, fik han i sin kontrakt indføjet en klausul, der gjorde, at klubben netop kunne fritstille ham, hvis en situation som anholdelse­n skulle opstå. Derfor vidste Lyngby på forhånd, at det kunne vaere op ad bakke med angriberen. Alligevel synes sportsdire­ktør Birger Jørgensen, at det var det rigtige at give ham chancen i første omgang.

– Vi aergrer os helt vildt, og jeg har meget stor respekt for de folk her i huset, der lagde hovedet på blokken og sagde, at det her godt kunne lykkes. – Vi har individuel­t og som klub gjort alt, hvad vi kunne, og det er synd for alle her i huset og udenfor, der har brugt uanede ressourcer og masser af energi på at hjaelpe Nicki. Men hvis vi skal vaere tro mod klubbens vaerdier, så var der ikke nogen anden udvej.

 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ?? Nicki Bille er faerdig i Lyngby.
FOTO: CHRISTER HOLTE Nicki Bille er faerdig i Lyngby.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark