Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil maegtig gerne opleve en masse denne lørdag. Du traenger til at vaere sammen med mange mennesker, og du traenger måske også til en sludder for en sladder. Det er vigtigt at du holder ørene stive, folk kan sagtens sige noget, der ikke er helt sandt. Vurdér gerne kritisk.

LØVEN 23/7-23/8

Denne lørdag traenger du til at vaere sammen med dine venner, og du vil gerne have at dagen skal vaere fyldt med fantasiful­de indslag. Det kan vaere at du selv kan finde på noget, ellers er der jo altid en masse kulturtilb­ud at benytte sig af, måske teateret eller biografen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Endelig er det weekend, og du traenger virkelig til at holde fri. Du har sikkert knoklet hårdt på jobbet i løbet af ugen, og nu skal der bare slappes af. Du vil gerne vaere i selskab med din partner, hvis du er i parforhold, eller også kan du vaelge andre helt taette relationer.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage hvor du har vaeret meget på maerkerne, og har talt meget med folk omkring om dig, så traenger du til mere ro i dag. Men det er ikke sikkert, at det er så let at finde ro. Dels er der mange der er i snakkehumø­r, og så har du måske selv en indre uro. Tael til ti.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har fokus på din fremtid, og du taenker isaer over dine ambitioner. Du kan få mange nye tanker, og måske lidt vilde ideer. Drøft gerne ideerne med andre, og hør om de eventuelt er for vilde. Du har store drømme, og din fantasi fejler heller ikke noget. Sov gerne på det hele.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Selvom det er lørdag, mangler du ikke energi. Du vil tvaertimod rigtig gerne arbejde, men du vil også gerne have tid til at sludre lidt undervejs. Det kan vaere at du kan ordne et par lidt kedelige opgaver, og det går ofte lettere når man er to. Spørg en rigtig god ven om hjaelp.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kommer ud blandt mange mennesker i dag, efter at du har foretrukke­t dit eget selskab. I dag vil du gerne dele dine tanker med andre, og du vil gerne høre hvad de har at sige til dem. Du har måske en lille tendens til at overdrive, andre kan hjaelpe med proportion­erne.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan let blive indfanget af dagdrømme i dag. Det kan vaere drømme hvor du gør noget nyt og spaendende, som kraever meget mod, og som måske er svaert at få realiseret i hverdagen. Det er dejligt at drømme til tider, og hvem ved om du en dag kaster dig ud i drømmene.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter et par dage hvor du har foretrukke­t at vaere hjemme, så traenger du til at vaere sammen med andre mennesker i dag. Du bør søge sammen med folk som er åbne og nysgerrige. I dag er det kun fantasien der saetter graenser, og det kan blive en både rigtig sjov, og lidt skør dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har mest brug for en stille dag, men måske lader du dig alligevel overtale til at vaere sammen med andre mennesker. Du bliver let forvirret, isaer hvis der er mange mennesker samlet på ét sted. Husk at du har lov til at traekke dig til enhver tid, og bare slappe af i stedet.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Efter et par dage med fokus på dine relationer, måske i saerdelesh­ed dit parforhold, så traenger du til lidt mere tid til at taenke selv. Du lytter til din indre stemme, som ved hvad der er rigtigt for dig. I dag kan dine tanker vaere forvirrend­e, du har brug for lidt tid nu.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger virkelig til at vaere hjemme i dag. Her kan du få tiden til at gå i dit eget selskab, eller sammen med én du har nemt ved at vaere sammen med. Du vil gerne have samtaler i løbet af dagen, men gerne tid til dig selv også. Du kan enten få begge dele, eller vaelge dig selv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark