Ekstra Bladet

Han er hovedmand bag Kevin

-

Privat bor Anders Holch Povlsen sammen med sin kone og fire børn på godset Constantin­sborg lidt uden for Aarhus. Også her har rigmanden gang i et vildt projekt.

Han vil nemlig bygge en underjordi­sk tilbygning på 2100 kvadratmet­er, der ifølge Finans skal indeholde køkken, badevaerel­ser, medierum, vinkaelder, tegnevaere­lse og en oplevelses-silo med terapi- og sanserum.

Constantin­borg er fredet, men tøj-milliardae­ren har fået dispensati­on til projektet, der nu kun mangler den endelig byggetilla­delse fra Aarhus Kommune. Også Formel 1 har en stor plads i tøj-milliardae­rens hjerte. Han er en af hovedmaend­ene bag Kevin Magnussens racer-karriere, som han har investeret adskillige millioner kroner i.

En stor del af Magnussens indtjening går i dag til at tilbagebet­ale de penge, som

Vinkaelder, tegnevaere­lse og en oplevelses-silo

Anders Holch Povlsen laener sig ikke blot tilbage og indkassere­r penge

rigmanden tidligere har investeret i ham. Men Anders Holch Povlsen laener sig ikke blot tilbage og indkassere­r penge.

Han arbejder fortsat for at fremme Kevin Magnussens muligheder og var blandt andet i Aserbajdsj­an i forbindels­e med saesonens fjerde grandprix for at forhandle Magnussens kontraktfo­rlaengelse med Haas-teamet.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE FOTO: JAN SOMMER ?? Der burde vaere plads nok til Anders Holch Povlsen, konen og de fire børn på godset Constantin­borg, men han har planer om et gigantisk underjordi­sk tilbygning.
FOTO: ERNST VAN NORDE FOTO: JAN SOMMER Der burde vaere plads nok til Anders Holch Povlsen, konen og de fire børn på godset Constantin­borg, men han har planer om et gigantisk underjordi­sk tilbygning.
 ??  ?? Formel 1 har en stor plads i tøj-milliardae­rens hjerte. Han er en af hovedmaend­ene bag Kevin Magnussens racer-karriere, som han har investeret adskillige millioner kroner i.
Formel 1 har en stor plads i tøj-milliardae­rens hjerte. Han er en af hovedmaend­ene bag Kevin Magnussens racer-karriere, som han har investeret adskillige millioner kroner i.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark