Ekstra Bladet

KRIGEREN ER EN HØNEFAR

- HELLE KASTHOLM HANSEN FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN

Han ligner en hård hund, når han giver den gas i ’Kriger’, som danskerne kan se hver mandag på TV2.

Men virkelighe­dens Dar Salim er en hønefar – et familiemen­neske og en mand, der hilser hjerteligt på naboerne og deres unger.

– Jeg indrømmer, at end ikke efter ’Underverde­n’ med al den virak, den medførte, har jeg fået så meget respons, som jeg får nu, hvor jeg kommer hjem i stuerne til folk, griner han.

– Søde mennesker i alle aldre skriver til mig på Instagram, og folk kommer hen og roser og hilser på. – Det er både rørende og overvaelde­nde.

Damerne

Spørgsmåle­t om, hvorvidt han kan gå i fred for damer, afføder et forsigtigt, skaevt smil.

– Det kan da godt maerkes, at også kvinderne synes, at de kender mig, nu hvor jeg er i deres tv hver uge. Derfor er der nok flere, der synes, at isen er brudt, og det er nemmere at komme over og sige hej på en café.

– Du har altså alle hylder?

– Den slags får ingen mig til at sige, griner han og tilføjer hurtigt:

– Kun én gang har jeg vaeret udsat for at måtte sige til frit valg på én, at jeg nu syntes, at hun skulle gå.

Mekanismen med, at en kendt mand virker som en magnet på kvinder i byen, aendrer sig aldrig.

Trak stikket

Den tidligere pilot, der sprang ud som skuespille­r og nu vaelter sig i store roller, måtte hive stikket ved årsskiftet.

– Jeg er vant til at vaere på. Jeg har det lidt som en sportsmand, der traener og traener og så spiller kamp i weekenden. Men siden ’Underverde­n’ havde jeg kørt i et tempo, som begyndte at kunne maerkes.

– Jeg spillede med i fire forskellig­e film – heraf to en halv hovedrolle i Sverige, Spanien, Frankrig og Danmark. Det stod på ni måneder i traek. ’Kriger’ er for en stor del nat-optagelser, men på trods af det skulle jeg vaere klar til at hygge og smøre madpakke til min søn naeste morgen, for selv om jeg ikke sov om natten, skulle Zidane jo i skole alligevel.

– Den den slags holder man kun til i en periode.

Så selv om den syvårige søn, som han har med en tidligere kaereste, ikke maerkede, at hans far arbejdede i døgndrift, så maerkede Dar Salim behovet for at få et liv igen. Der er trods alt andet i verden end far-rollen og karrieren.

Ingen Peter Pan

– Selvfølgel­ig skal man også tage sig tid til kaerlighed­en. Jeg er ikke kun Peter Pan-typen, selv om nogen måske tror det. For mig står lykken i det naere. Det er da ikke sjovt at tjene en hulens masse penge, hvis man ikke har nogen at bruge dem på og dele dem med.

Dar Salim har da hørt, at han bliver kaldt sexet, og han slår også fast, at han bestemt ikke lever som en munk.

Det er da ikke sjovt at tjene en hulens masse penge, hvis man ikke har nogen at bruge dem på

– Men det med at have en kaereste er lidt bagsiden af medaljen ved at have succes som skuespille­r. Hvis man viser sin nye kaereste frem i medierne, bliver ’skilsmisse­n’ også en historie, Og det

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark