Ekstra Bladet

FAKTA OM DAR SALIM

- Hka@eb.dk

skal kaeresten, som hverken er skuespille­r eller kendt, ikke udsaettes for. Men jeg lover højt og helligt, at den dag, jeg frier til en kvinde, får hele verden det at vide.

Den 41-årige skuespille­r synes ikke selv, at han er romantiker.

– Men kaerlighed­en er vel det vigtigste af alt. Det er her, vi kan maerke vores succes. Her er jeg som mange andre maend, smiler han.

Enmandshae­ren

Når man betragter den hårdtslåen­de mand i ’Kriger’, taenker man, at her er et menneske med et overvaelde­nde temperamen­t.

– Vi har da alle en iboende aggressivi­tet, og min er i det daglige taemmet helt. I min optik har man tabt kampen, hvis man begynder at råbe og skrige.

– Jeg har det meget bedre med at tale om tingene. Det kan man altså godt, siger han ironisk, selv om man er vokset op i et arbejderkv­arter på Amager.

– Temperamen­t, empati, medfølelse og kaerlighed er ikke noget, nogen har patent på i bestemte kvarterer af Danmark. Det er noget, man må finde i sig selv. og det er det, jeg gør, når jeg spiller skuespil og tegner en figur på en film.

– Jeg behøver heller ikke at have prøvet at sniffe coke for at kunne spille en cokesniffe­r.

Selv om han både har spillet børnefilm og femi-krimier, så er det som den hårdkogte en-mandshaer, danskerne har taget ham til sig.

– Jeg elsker alle genrer, så laenge de er godt lavet.

– Komedier er måske de svaereste at lave virkelig godt.

– Men de roller skal nok komme, mener han.

Jeg behøver ikke at have prøvet at sniffe coke for at spille en coke-sniffer

Navn: Dar Salim / Insta: @darsalim1

Født: 18 august 1977 i Bagdad

Nationalit­et: Dansker Bor: I København

Børn: En søn på syv, Zidane

Filmdebut:

Jamil’

Gennembrud:

Medvirket i tv-serier: ’Game of Thrones’, ’Dicte’, ’Borgen’, ’Livvagtern­e’ m.fl. ’Gå med fred, ’Underverde­n’

 ??  ?? Kaerlighed­en er vigtigst– Kaerlighed­en er det vigtigste af alt. Det er her, vi kan maerke vores succes. Her er jeg som mange andre maend, smiler Dar Salim.
Kaerlighed­en er vigtigst– Kaerlighed­en er det vigtigste af alt. Det er her, vi kan maerke vores succes. Her er jeg som mange andre maend, smiler Dar Salim.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark