Ekstra Bladet

I øvrigt mener

FORARGET BR0K

-

at hvis man skal tro Danmarks Radio, så er den amerikansk­e praesident Donald Trump ’i lommen på Putin’, når han tilnaermer sig Rusland. Når Trump konfronter­er Rusland, er han ’utilregnel­ig’ og en ’trussel imod verdensfre­den’. DR’s evige kritik af Trump siger meget mere om DR’s politiske ståsted end om Trumps.

Michael Thestrup Brønshøj

Navnene på de foraeldre, der er tiltalt for seksuelt misbrug af egne børn i 24 år burde offentligg­øres. Foraeldren­e bør miste samfundets beskyttels­e! Og deres basale menneskere­ttigheder. De burde idømmes faengsel på livstid.

Hamid El Mousti Mikkel Vibesgade 1 København K

Jeg forstår ikke, at folk er så oprevet over den draebte journalist Jamal Khashoggi. Blodig og brutal behandling af mennesker er intet nyt i den islamiske verden. Khashoggi var tilhaenger af Det Muslimske Broderskab, som også er aktivt i Danmark. Khashoggi støttede altså selv en organisati­on, der igennem tiden har støttet terror og draebt andre af religiøse eller politiske grunde.

Nicolai Sennels København

Sendetiden i TV2 News var flere timer optaget af en total hjernedød parade af selvfede politikere i ankomst til dronningen­s taffel. Intet andet end deres kommen og bukken og fremvisnin­g af kors og bånd og stjerner, som man bekendt haenger på idioter. Tilbage står spørgsmåle­t: var den franske revolution i 1789 forgaeves?

Søren Juul-Nielsen Aarhus C

Hvor er det dejligt at kunne redde landets unge fra at begynde at ryge smøger. Chefen for Salling Group, Per Bank, fører sig frem i alle medier: ’Alt tobak skal gemmes vaek bag sorte gardiner’. Men for at de ’sidste dages hellige’ ikke skal miste indtaegter, skal det selvfølgel­ig også gaelde de små kiosker og andre småhandlen­de, hvor det er en stor del af deres omsaetning,og dermed levebrød.

Visti Vester

Solrød Strand

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Martin Lidegaard er en hykler, mener laeser.
FOTO: JENS DRESLING Martin Lidegaard er en hykler, mener laeser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark