Ekstra Bladet

Henriette fik p-bøde, selvom hun havde betalt

- NIKOLAJ HØIER nih@eb.dk

Der er stor nationen!

Parkerings­klagenaevn­et skal behandle klager over p-afgifter, der er udstedt af kommunale parkerings­vagter. Som det er nu, er det nemlig kun muligt at klage over private p-bøder.

88 procent af de 9544 brugere, der har stemt, mener, at klagenaevn­et skal behandle klager over kommunale bøder, mens blot 8 procent er uenige.

En af dem, der har oplevet enighed hos ikke at kunne Henriette R.

Hun fik en bøde for at have registeret den forkerte bil på sin Easy-park app.

– Jeg har ikke mulighed for at anke deres beslutning, da Københavns Kommune er afgørende myndighed, og der ingen ankemuligh­ed er, skriver Henriette til Ekstra Bladet.

Hun har dog hørt, at Folketinge­ts Ombudsmand muligvis kan behandle klagesager om kommunale p-bøder. klage, er NEJ 8 % Det er for lukrativt for p-selskaber at tyvte bilister. Dummebøden er en metode til at opkraeve ’tillaegsbe­taling’.

Søren H

Jeg fik en bøde på en handikap-plads, hvor der er ubegraense­t parkering med invalidesk­ilt. Fordi min parkerings­skive ikke virkede.

Michael N

Hvis jeg køber en liter maelk i Bilka, drikker den og derefter får tyndskid, fordi jeg glemte, jeg er laktose-intolerant, så klager jeg sgu da heller ikke over Bilka. Det er hendes egen skyld. Kim S.

Vidste hun ikke, at hun havde købt bil? Hvem skulle så vide det? Bare betal ved kasse 1

ClaesBetal og kom videre. Al

den tid, du og kommunen skal bruge på kommunikat­ion, dokumentat­ion, sagsbehand­ling med mere, koster til sammen mere end din P-afgift.

BJJ

Jeg synes, hun burde få den omstødt, hvis der er bevis på det, hun siger. I øvrigt noget svineri, at alle p-automatern­e er vaek. Der findes stadig folk som ikke har smartphone­s og ikke ved, hvordan man skal bruge apps.

Champignon

 ??  ?? Henriette R. havde registeret den forkerte bil på sin Easy-park app. Det kostede hende en bøde. Som hun endda ikke har mulighed for at klage over.
Henriette R. havde registeret den forkerte bil på sin Easy-park app. Det kostede hende en bøde. Som hun endda ikke har mulighed for at klage over.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark