Ekstra Bladet

BORRING STRÅLER IGEN

Faderen ovenpå efter kraeft – han er flyttet sammen med en dejlig pige

- PETER BAGGE pba@eb.dk

Solen skinner igen på den tidligere landsholds­spiller Jonas Borring. Det kan tydeligt ses på fodboldban­en.

Den højt profilered­e angriber var bedste mand hos de gule og skaffede det ene point, da han udlignede til 3-3 i en sjaelden målfest i Horsens.

Forinden havde han også vaeret indblandet hjemmehold­ets to første scoringer.

Selv om han siden nytår har vaeret på kontrakt hos østjyderne, er han til kun noteret for sølle kampe.

Jonas Borring har vaeret sygemeldt i en lang periode, efter at faderen i foråret fik konstatere­t kraeft.

Det går meget bedre

dato otte Nu er han godt gang med kemobehand­ling og blevet så frisk, at han kan sidde på tilskuerpl­adserne og følge sønnen, som han har gjort igennem alle årene.

– Det gør mig i bedre humør, når jeg ved, at min far er så meget ovenpå, at han igen kan vaere med til kampene, fortaeller Jonas Borring, der ikke vil skjule, at faderens alvorlige sygdom ramte ham hårdt.

Derfor spillede den tidligere OB-, FCM- og Randers-angriber kun seks kampe, inden han måtte tage orlov.

– Man kan sagtens sige, at jeg er gået i gang med min tredje ungdom, selv om jeg ikke synes, at 34 år er en alder, siger Jonas Borring, som glaeder sig over at vaere blevet forenet i den gule trøje med Kasper Junker, som han spillede sammen med i den turbulente Randers-tid.

Selv om de to tidligere Randers-spillere kun fik den sidste halve time sammen på banen, var der flere gode tilløb noget sammenspil, man ikke er vant til at se på Horsens-kanten.

– I perioder synes jeg, at hele holdet spillede rigtigt godt fodbold, siger Jonas Borring, der ikke kun er ovenpå igen, fordi faderen har fået det bedre.

– Jeg er også flyttet sammen med en sød pige og kommet taettere på min børn. Det hele lagt sammen har gjort en forskel, fortaeller han.

Fik vendt kampen

Udover det udlignede mål havde Jonas Borring andel i de to første mål.

Nordmanden Sivert Heltne Nilsen skød til højre, da FCN’s målmand, Nicolai Larsen, valgte at gå til den modsatte side.

Straffespa­rket blev begået af Andreas Skovgaard, som faeldede Jonas Borring skar ind foran og var ved at komme fri i højre side.

Målet til 2-0 blev sat ind af Mads Juel Andersen efter et hjørnespar­k med lidt skubben og klumpspil.

Trods den flotte start med to mål i kampens første kvarter, fik gaesterne rejst sig og allerede vendt kampen på hovedet. Efter en hurtig reducering af Andreas Skov Olsen til 1-2 var der i første omgang lidt stilstand, inden FCN’s Ulrik Yttergård Jenssen havde syv uforglemme­lige minutter.

To gange var han på det rigtige sted på rette tid.

Først mente Horsens-lejren, at der var offside ved udligninge­n, og da FCN kom foran, blev hjemmehold­ets Søren Reese med et slag i nakken knock outet. Det betød, at Horsens-anfører Mathias Nielsen på vej til pausen brokkede sig til TV 3.

Det gør mig i bedre humør, når jeg ved, at min far er så meget ovenpå, at han igen kan vaere med til kampene

Rent tilfaeldig­t

Inden Jonas Borring fik udlignet tidligt i 2. halvleg nåede FCN at have et par friløbere, som kunne have lukket kampen. Nu endte opgøret som mange andre opgør mellem de to hold, når der spilles i det jyske med, at der blev delt point.

– Vi kunne have punkteret kampen, hvis vi var kommet foran med 4-2, konstatere­de traener Kasper Hjulmand, som fortsat har saesonens første udesejr til gode – noget han dog slår hen som en tilfaeldig­hed.

Karakterer

Nicolai Oppen .....................

3 Karlo Bartolec .................... 3 Victor Nelsson .................... 3 Andreas Skovgaard ............ 2 Ulrik Yttergård Jenssen ..... 4 Mikkel Rygaard .................. 3 Jacob Steen Christense­n ... 2 Mikkel Damsgaard ............. 2 Andreas Skov Olsen ........... 3 Godsway Donyoh (87) ........ 3 Jonathan Amon (71) ........... 2 (87) Mathias Rasmussen .... - (71) Mohammed Kudus ....... Gennemsnit ..................... 2.7

Kort

Nelsson, Victor, FCN (gult 43), Bartolec, Karlo, FCN (gult 50), Skytte, Sammy, ACH (gult 68), Skovgaard, Andreas, FCN (gult 83)

Dommer

Morten Krogh, karakter: 2

 ?? FOTO: MADS DALEGAARD ?? En Jonas Borring i topform var med til at levere underholdn­ing for alle pengene, da AC Horsens og FC Nordsjaell­and3-3 14. i går eftermidda­g spillede i Superligae­ns spillerund­e.
FOTO: MADS DALEGAARD En Jonas Borring i topform var med til at levere underholdn­ing for alle pengene, da AC Horsens og FC Nordsjaell­and3-3 14. i går eftermidda­g spillede i Superligae­ns spillerund­e.
 ?? FOTO: MADS DALEGAARD ?? Godsway Donyoh fra FC Nordsjaell­and jubler efter Ulrik Yttergård Jenssens scoring.
FOTO: MADS DALEGAARD Godsway Donyoh fra FC Nordsjaell­and jubler efter Ulrik Yttergård Jenssens scoring.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark