Ekstra Bladet

Trist besked

- Pf@eb.dk

’Vores ven og kollega Glenn Hoddle blev alvorligt syg i BT Sports studie her til morgen. Derfor vil der ikke blive sendt BT Sport Score. Vi er alle med dig lige nu, Glenn. Vi sender kaerlighed og styrke’, skriver Humphrey.

Tv-vaerten er langtfra den eneste, der sender varme tanker til Glenn Hoddle.

Således har blandt andre fans, Tottenham, det engelske landshold og en lang raekke tidligere med- og modspiller­e sendt hilsner og ønsker om hurtig helbredels­e til Glenn Hoddle, der som aktiv blev regnet som den største tekniske begavelse i engelsk fodbold i sin generation.

Kontrovers­iel traener

Glenn Hoddle spillede for Tottenham i perioden 19751987, hvor han blandt andet var med til at vinde to FA Cup-finaler og UEFA Cup’en for klubben.

Siden optrådte han for franske Monaco, inden han blev spillende manager i først Swindon og siden i Chelsea. Han opnåede også at blive engelsk landstraen­er, og førte ’Three Lions’ til VM i 1998.

Hans periode som engelsk landstraen­er blev dog yderst kontrovers­iel, da han først droppede Paul Gascoigne til VM-slutrunden, hvor han til gengaeld medbragte den forkaetred­e Året efter måtte han traekke sig som engelsk landstraen­er efter et interview i The Times, hvor han – mens han talte om sin tro som genfødt kristen – forklarede, at han healer Eileen Drewery. mente, at handicappe­de betalte prisen for fejl i tidligere liv.

Han fortsatte som traener i Southampto­n, Tottenham og Wolverhamp­ton, inden han valgte at fokusere på opgaver i medierne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark