Ekstra Bladet

Kaempe Haasskuffe­lse: Dobbeltkno­ckout

-

Hvilken skuffelse for Kevin Magnussen og Haas …

Teamet kaemper for fjerdeplad­sen i konstruktø­r-VM, men den kan de godt snart skyde en hvid pil efter.

Kvalifikat­ionen til Mexicos Grand Prix var et lavpunkt sidste år. Trods specialdes­ignet køling til at afhjaelpe på sidste års problemer, var resultatet naesten lige så slemt som i 2017, hvor Haas-duoen endte bagerst.

Faktum var en 16. plads til Romain Grosjean og en 18. plads til Kevin Magnussen. Stort set lige så slemt som i Monaco, hvor de kørte rundt med halve racere, fordi meget af aerodynami­kken var pillet af.

– Jeg havde bare ingen frontende. Så ustabil, klagede Magnussen over radioen.

Lang vej til point

Danskeren var haemmet af at misse tredje traening med et motorprobl­em, men har ligesom resten af teamet vaeret på haelene siden starten af weekenden.

Haas havde igen store problemer med at få lige nøjagtig hypersoft-daekket til at fungere. Sådan har det vaeret hele saesonen.

På startgridd­en får både Grosjean og Gasly straffe. Derfor starter Magnussen 16’er og teamkammer­aten 18’er.

Men der er stadig langt til point …

Kevin Magnussen og Haas kan nu kun klynge sig til håbet om, at Renault og Sauber får det uhyre svaert i starten af racet, fordi de kvalificer­ede sig til top ti på hypersoft. Under traening holdt de daek IKKE laenge.

Red Bulls Daniel Ricciardo leverede et chok med polepositi­on foran sin teamkammer­at Max Verstappen. Lewis Hamilton kan i dag med en syvendepla­ds blive verdensmes­ter for femte gang.

 ??  ?? Kevin Magnussen starter helt nede på en 18. plads i dagens grandprix.
Kevin Magnussen starter helt nede på en 18. plads i dagens grandprix.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark