Ekstra Bladet

Nyt forsvar var en succes

-

blev de godt kaempende faeringer ikke SOM FORVENTET den store udfordring for det danske landshold, som nu fører EM-kvalifikat­ionspuljen med maksimumpo­int. Men nu bliver EM-spillet for en stund lagt på hylden, og i stedet rettes fokus mod VM-slutrunden, som afvikles i Danmark og Tyskland til januar.

den helt store udfordring frem mod FORSVARET BLIVER

VM, som for Danmarks vedkommend­e begynder 10. januar i Royal Arena i København mod Chile. De øvrige danske gruppekamp­e bliver afviklet i Boxen i Herning. Mod Ukraine i onsdags forsøgte landstraen­er Nikolaj Jacobsen sig med et 6:0-forsvar med Alexander Lynggaard og Henrik Møllgaard som midterblok. Det holdt kun i ti minutter, så var landstraen­eren nødt til at pille en ualmindeli­g uheldig Lynggaard ud.

af Henrik Toft, og som kampen

HAN BLEV AFLØST skred frem, blev forsvaret bedre og bedre. Dog uden at imponere vildt. Det vil vaere rigtig godt, hvis Rene Toft når at bliver klar til VM. Der er ingen andre, der har hans internatio­nale erfaring og niveau.

Det var tale om en regulaer overmatchn­ing, men det var fint at se, at de overlegne danskere langt hen ad vejen bevarede koncentrat­ionen

fik Nikolaj MOD FAERØERNE Jacobsen testet sit 5:1-forsvar med en meget offensiv Magnus Landin som den fremskudte mand. Efter de første fem famlende minutter fungerede det faktisk rigtig godt. Landin er en meget klog spiller, der laeser spillet rigtig godt.

på hjemmebane i Skjern, var heldige FAERØERNE, SOM VAR med et par scoringer i de første 30 minutter. Nu nåede de otte mål, men de burde have vaeret holdt nede på fem. Det tog da også det unge faerøske hold mere end fem minutter af anden halvleg, før de igen kom på måltavlen. Der var tale om en regulaer overmatchn­ing, men det var fint at se, at de overlegne danskere langt hen ad vejen bevarede koncentrat­ionen.

som mod Ukraine med en stribe ANGREBET BEGYNDTE tekniske fejl og med et tempo, som ikke ville imponere ved plejehjemm­ets ugentlige gymnastikt­ime. Men med Morten Olsen som en god dirigent blev der efterhånde­n lukket op for gassen. Faerøerne kunne ikke stå imod, selv de ellers fightede det bedste, de havde laert.

en ganske velfungere­nde dansk kontramask­ine. VI FIK OGSÅ SET Der var enkelte gange, hvor Mikkel Hansen varmede bolden for laenge, men ellers virkede både første og anden bølge. De lette mål kan blive meget vaerd ved VM, hvor landsholde­t kommer til at møde noget hårdere modstand end det, Faerøerne formåede at yde.

Ukraine og Faerøerne har Niclas Kirkeløkke

I KAMPENE MOD sat sig tungt på pladsen som højre back. Bagkaeden med ham, Morten Olsen og Mikkel Hansen viste sig at vaere ganske skarp, og i kampen mod Ukraine fungerede det også fint med Nikolaj Markussen som venstre back. Mod Faerøerne fik han desvaerre et slag i ansigtet tidligt i kampen, og så kom han ikke på banen igen. Alligevel ligner Markussen en mand, der har brugt ugen til at spille sig ind i VM-truppen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark