Ekstra Bladet

DE DANSKE KARAKTERER

- Toft@eb.dk

ikke kun om de 12 minutter på banen mod Ukraine – vi kigger også meget på traeninger­ne i ugens løb, ikke. Og der har du vaeret tilfreds? – Jaaaeh … Men jeg er egentlig tilfreds med dem alle tre, og derfor er det også aergerligt, at Alexander slap lidt uheldigt fra oplevelsen i onsdags.

Hvad siger du

– Han spiller rigtigt fint. Han kommer altid med en god indstillin­g og kaemper med alt, han har. Han daekker til Zachariass­en? fint op i dag og løser opgaverne. Men jeg kan ikke finde nogen, der ikke får en godkendt indsats i dag.

Han har vel spillet sig taettere på VM?

– Han har da ikke gjort sin chance dårligere, lad mig sige det sådan. Men der er stadig et par måneder til VM, og jeg vil se, hvem der gør det godt – og så vil jeg ikke kommentere det yderligere.

Men lad os skaere ind til benet: Hvis René Toft bliver VMklar, så er det ligesom at vinde i lotto?

– Arh, lad os nu se. René har efterhånde­n spillet mange slutrunder, hvor han ikke har spillet kampe inden. Vi vil rigtigt gerne have René med, og jeg ved, at han gerne vil. Så må vi se, om kroppen er der, siger landstraen­eren.

De gjorde det godt

Anders Zachariass­en sad over i kampen mod Ukraine, men Flensburg-stregen tog revanche med seks scoringer uden afbraender­e, han trak tre straffekas­t og en enkelt udvisning.

– Faerøerne leverede en overrasken­de god indsats i Montenegro, så vi vidste, de ville komme med alt, hvad de havde – og vi vidste, at sådan en kamp kunne vi jo nae- sten kun ’tabe’. Så det er godt, at vi får leveret sådan et resultat. Der var den niveaufors­kel, der skulle vaere, siger han.

De kommer som om, nogen har råbt grind!

– Ja, det er det samme med islaending­ene. De kommer med en fighter-indstillin­g af den anden verden, og hatten af for det. De gør det sgu fint, fastslår han.

– Jeg synes, det er fint, at dommerlinj­en blev sådan, så må vi jo bare affinde os med det og give igen. Det er sgu i orden at dele lidt taesk ud i dagens håndbold.

Nu kommer den onde: skal du rose dig selv!

– Ha-ha, det kommer ikke til.

Men din kamp var til ros, ikke?

– Jo. Det var da okay. Landsholds­spillerne mødes naeste gang 28. december og har blot to testkampe mod Ungarn i begyndelse­n af januar, inden det går løs ved VM på hjemmebane. Nu jeg Niklas Landin ............... UB Niclas Kirkeløkke ............ 3 Magnus Landin ............... 5 Casper U. Mortensen .UB Nikolaj Markussen ...... UB Rasmus Lauge ............. UB Anders Zachariass­en .... 5 Lasse Svan ....................... 4 Hans Lindberg ................. 4 Kevin Møller ..................... 4 Henrik Møllgaard ............ 4 Mads Mensah .................. 3 Henrik Toft ........................ 3 Mikkel Hansen ................. 5 Morten Olsen .................. 4 Nikolaj Øris ....................... 3 Nikolaj Jacobsen ............ 4

Faerøerne leverede en overrasken­de god indsats i Montenegro, så vi vidste, de ville komme med alt, hvad de havde

 ?? FOTO: JOHN RANDERIS ?? De trofaste fans var også på plads, da Faerøerne i går spillede hjemmekamp i fjendeland.
FOTO: JOHN RANDERIS De trofaste fans var også på plads, da Faerøerne i går spillede hjemmekamp i fjendeland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark