Ekstra Bladet

Stukket i ansigt og bryst

Ung mand varetaegts­faengslet i fire uger – mistaenkt for drab ved Søborg Torv

- CAMILLA MARIE NIELSEN PATRICK THOMAS JULIE TERMANDSEN cama@eb.dk; pt@eb.dk; jt@eb.dk

Med adskillige knivstik i ansigt og bryst blev en 28-årig mand tirsdag formiddag slået ihjel i en lejlighed ved Søborg Torv.

Det fremgår af sigtelsen mod en 23-årig mand, som i går eftermidda­g ved et grundlovsf­orhør i Retten i Glostrup blev varetaegts­faengslet i fire uger for knivdrabet.

Han naegter sig skyldig. Iført mørkeblåt joggingsae­t og med blanke, røde øjne tog den tydeligt påvirkede 23-årige plads i retslokale­t. Da sigtelsen om knivdrab blev laest højt, sendte han flere gange sørgmodige blikke mod tilhører-raekkerne, hvor flere af hans pårørende var mødt op for at vise deres støtte.

Fundet i opgang

Det var tilfaeldig­e forbipasse­rende, der tirsdag formiddag fandt den 28-årige livløs i en blodpøl i opgangen til den ejendom, hvor knivstikke­riet ifølge politiet fandt sted.

Ifølge sigtelsen var de draebende knivstik faldet kort forinden omkring klokken 10.20.

Da politi og ambulance kort efter nåede frem til stedet, var det tydeligt, at der var tale om et knivoffer i kritisk tilstand. Men efter en ihaerdig kamp måtte laegerne erklaere den 28-årige død.

Den 23-årige drabsmista­enkte blev anholdt tirsdag aften kort før klokken 19 på en adresse i Søborg. Da sigtelsen om drab blev laest højt, besluttede sagens dommer efter anmodning fra anklagemyn­digheden at lukke dørene. Det skete af hensyn

Området har tidligere dannet ramme for forskellig­e opgør i det kriminelle miljø

til det tidlige stadie

Inden både presse og pårørende blev vist ud af salen, nåede den 23-årige at omfavne både sin kaereste og foraeldre taet.

Da resten af grundlovsf­orhøret i efterforsk­ningen. blev holdt for lukkede døre, forbliver politiets teori om en eventuel baggrund for drabet endnu ukendt.

Allerede tirsdag aften kunne drabsefter­forsker Ole Nielsen dog oplyse pressen, at politiet kender den draebte for ’nogle småtterier’.

– Ikke nogen alvorlige sager, lød det fra efterforsk­ningsleder­en som tilføjede, at den draebte ikke har nogen direkte relationer til rocker- og bandemiljø­et.

På grund af den voldsomme sag var politiet tirsdag massivt til stede på Søborg Torv, der omkranses af både butikker og en lang raekke boliger. Pladsen har desuden en legeplads, og det samlede billede gør, at den er taet befaerdet.

Området har tidligere dannet ramme for forskellig­e opgør i det kriminelle miljø, men politiet vurderer ikke, at knivdrabet har forbindels­e til konflikter i det kriminelle miljø.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU/SCANPIX ?? Opgangen til en beboelsese­jendom ved Søborg Torv dannede tirsdag ramme om et uhyggeligt fund.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU/SCANPIX Opgangen til en beboelsese­jendom ved Søborg Torv dannede tirsdag ramme om et uhyggeligt fund.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark