Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SMØRUM: Konfirmand­huset på Flodvej var omkring klokken 18 udsat for haervaerk. Her har en ukendt gerningsma­nd kastet en sten mod en glaspartie­t i døren og derved knust det ene lag glas i ruden. ODSHERRED: To maend på 40 og 47 år blev mandag anholdt kort efter en voldsom optraeden på jobcentret. I et grundlovsf­orhør blev duoen sigtet og faengslet for trussel om vold og ulovlig tvang.

HASLE: En bilforhand­ler på Vintervej har anmeldt groft haervaerk begået mod en raekke biler, der holdt lige inden for et hegn. En ukendt gerningsma­nd havde kastet flere større sten ind over hegnet og ramt bilerne. Der var angiveligt sket skader for over 100.000. BIRKERØD: En 20-årig mand fra Køge faldt ved ottetiden om morgenen ned fra et stillads på Morelgange­n. Manden kom ikke alvorligt til skade ved faldet, som formentlig skyldtes, at en stang var knaekket ved et beslag.

AARHUS: En 23-årig mand blev anholdt og sigtet for vold og trusler på livet efter en episode på Randersvej. Politiet fik en anmeldelse om, at manden var mødt op foran sin ekskaerest­es bolig sammen med en gruppe andre maend. Her truede han sin ekskaerest­e på livet og sparkede angiveligt et familiemed­lem til kvinden. BALLERUP: En hvid Ford Transit varebil – parkeret i Magleparke­n – var i løbet af natten udsat for et tyveri. Tyvene havde knust en rude og derefter stjålet diverse vaerktøj fra vognen. Politiet modtager gerne oplysninge­r fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistaenkel­igt omkring gerningsti­dspunktet.

HOLBAEK: Politiet fik en anmeldelse om, at flere personer var i slagsmål, og rykkede derfor ud med flere patruljer. Ved ankomst kunne politiet konstatere, at to unge maend på 18 og 23 år havde en intern uoverensst­emmelse. Ingen var kommet til skade, og politiet bilagde striden ved at sende parterne i hver sin retning uden at sigte dem for noget.

LØKKEN: En eller flere tyve gik på rov i et sommerhus, der er under opførsel. Tyvene knuste en rude i hoveddøren, hvorefter de slap afsted med en varmepumpe, en ovn og en emhaette. cama

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark