Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hele historien med de iranere, der ville angribe nogle andre iranere her i Danmark, viser bare, at vi skal have bedre styr på graenserne. Vi skal ikke have deres konflikter her til landet.

Otto Høier Bethesdave­j

Aarhus N

at det er fantastisk, at politikern­e bliver ved med at snakke om flere spor og udvidelser af motorvejen­e.

Havde man taenkt sig om, havde man lavet vendbare baner, så man havde fire-fem spor i den rigtige retning, når folk møder på arbejde, og omvendt, når de skal hjem. Allan Olsson Nicolineve­j

Køge

at for et par måneder siden fordømte regeringen Trump for hans hårde kurs imod Iran. Trumps påstande om, at praestesty­ret bedriver terrorisme, kaldtes overdrevne, og sanktioner­ne imod landet unødvendig­e. Og så viser det sig, at det halve af Danmark har vaeret lukket ned grundet det iranske praestesty­res terrorplan­er mod herboende iranere. Nu varmer regeringen sig ved USA’s fordømmels­e af Irans angreb i Danmark og sanktioner­er Iran ved at traekke ambassadør­en hjem. På den store verdenssce­ne ligner Løkke og co. kujonagtig­e amatører.

Nicolai Sennels København

at Movias mange busser, der er udlicitere­t til en del mindre selskaber, slet ikke indvier chauffører­ne i, hvordan man ser efter handikappe­de, der skal ind i busserne. Undertegne­de blev slynget rundt i en bus ved høj fart og voldsom opbremsnin­g, da jeg ikke fik tid til at fastspaend­e min rollator. Resultat: en skadet ryg. Tommy Petersen Schweizerd­alsvej Rødovre

at folkepensi­on er en ret for alle pensionist­er, også de pensionist­er som har knoklet hårdt og sparet op, og som derfor har en arbejdsmar­kedspensio­nen. Jeg mener ikke, at det er i orden, at den opsparing, pensionist­er har lagt til side gennem et langt arbejdsliv, bliver modregnet i folkepensi­onen.

Rune Olsen

Hyben Alle Kastrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark