Ekstra Bladet

SEJR TIL ISLAMISTER­NE

-

DET ER IKKE alt, der kommer fra Menneskere­ttighedsdo­mstolen, der er rigtigt. Eller for den sags skyld begavet.

Domstolen har netop givet Østrig medhold i, at det var en kraenkelse af religiøse følelser, da den østrigske debattør Elisabeth Sabaditsch-Wolff på et seminar om islam fremførte, at profeten Muhammed var paedofil.

’En 56-årig og en seksårig – hvad kan vi kalde det andet end paedofili?’

Sådan udtalte Wolff med henvisning til aegteskabe­t mellem profeten og hans seksårige hustru, Aisha, som han fuldbyrded­e aegteskabe­t med, da pigen var ni år.

I 2011 BLEV WOLFF idømt en bøde på 480 euro ved Wiens regionale ret for at have overtrådt de ’lovgivning­smaessige graenser for ytringsfri­hed’. Sagen opstod i 2009 og har således først nu fundet en afslutning ved Menneskere­ttighedsdo­mstolen.

Menneskere­ttighedsdo­mstolen foraerer politisk islam en gave, der kan anvendes til at bekaempe ytringsfri­heden

Det staerkt bekymrende er ikke blot, at ethvert menneske naturligvi­s bør have ret til at stille det spørgsmål, Wolff stillede. Såvel som ret til at mene, at Muhammed var paedofil. Det angribelig­e er såmaend heller ikke, at vi i Danmark skal vaere underlagt Den Europaeisk­e Menneskere­ttighedsdo­mstol på dette punkt. For det bestemmer vi åbenbart ifølge diverse jurister selv.

Det virkeligt oprørende ved dommen er, at den svigter alle de mennesker, der lever under og kaemper imod islamisme som en undertrykk­er. Ethvert lovreligiø­st, islamisk land kan med dommen i hånden haevde over for alt og alle – ikke mindst Vesten selv – at fornaermel­se af profeten er anerkendt som en forbrydels­e.

Derfor er dommen et gigantisk intellektu­elt og moralsk svigt. Menneskere­ttighedsdo­mstolen foraerer politisk islam en gave, der kan anvendes til at bekaempe ytringsfri­heden samt dens fremmeste forsvarere.

I ET DEMOKRATI BØR ingen kunne gøre krav på, at deres religiøse følelser og dogmer skal gaelde uden for deres egne hellige steder. I så fald gør de ikke krav på andres respekt, men på andres underkaste­lse.

I DANMARK laerte vi af Muhammed-tegningern­e, at islamister­s voldelige selvretfae­rdighed er virkelig. Det handlede faktisk ikke om tegningern­e. Det handlede om påstanden om kraenkelse på profetens vegne og en ret til at udøve vold herpå. Nu har Den Europaeisk­e Menneskere­ttighedsdo­mstol så givet de lovreligiø­se ret.

I stedet for at bringe verden fremad og ind i lyset har domstolen bragt den tilbage til mørket.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? I Danmark laerte vi af Muhammed-tegningern­e, at islamister­s voldelige selvretfae­rdighed er virkelig.
FOTO: RITZAU SCANPIX I Danmark laerte vi af Muhammed-tegningern­e, at islamister­s voldelige selvretfae­rdighed er virkelig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark