Ekstra Bladet

ULV I KIKKERTEN

- KLAUS EGELUND MADS GLENN WEHLAST GISLE THORSEN ege@eb.dk; mgw@eb.dk; gisle@eb.dk

De siger lidt spøgefuldt i FC Midtjyllan­d, at Paul Onuachu spiller bedst, når transfervi­nduet er lukket.

Seks scoringer siden starten af september gør nigerianer­en til den varmeste målscorer i Superligae­n i den periode – sammen med Robert Skov. Et signal om, at Onuachu har fokus det rette sted i disse måneder.

Signalet er opfattet ude i Europa, hvor Paul Onuachu grundet sin statur har vaeret i kikkerten i en stribevis af Europas største klubber, siden han for tre år siden slog igennem med mål mod Club Brugge og Manchester United. Opblomstri­ngen de seneste måneder har virkelig taendt op under interessen, forstår Ekstra Bladet, og de tre mål mod FC Nordsjaell­and er noteret på store adresser.

FC Midtjyllan­d har skovlet penge ind på spillersal­g det seneste år. Sidste vinter solgte klubben for 125 millioner kroner.

Og denne sommer røg der lige så meget i kassen, samtidig med at den første bonus-udbetaling fra Alexander Sørloth rullede ind.

De kaempe indtaegter betyder, at FC Midtjyllan­d kan tillade sig at vaere kraesne, når det kommer til bud på klubbens spillere.

Det kan gøre Paul Onuachu til det naeste salg i 100 mio. kr.-klassen fra ulvene.

For blandt de klubber, der senest har meldt sig ind i feltet af interesser­ede, befinder sig nu de portugisis­ke mestre Porto.

Porto bliver naevnt

Champions League-deltagerne var i sin tid også inde med interesse for Pione Sisto. Klubben har ingen problemer med at finde laederet frem, når den rigtige mand er identifice­ret.

De senere saesoner er Oliver Torres og Gianelli Imbula hentet for kaempesumm­er.

Og Porto har en flot tradition for at udvikle angribere til kaempesalg. Radamel Falcao, André Silva, James Rodriguez og Jackson Martinez er nylige eksempler.

Porto er det mest prominente navn blandt klubber fra Spanien og Portugal, ligesom der også er interesse fra Belgien og England.

FC Midtjyllan­d håber selv på at kunne holde på Paul Onuachu saesonen ud for at presse FCK i guldkapløb­et. Men som historien har vist, så er der intet, der ikke saelges på heden, når pengene er de rette.

Paul Onuachu kan blive midtjydern­es naeste salg i 100 mio. kr.-klassen

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Boldfikser­etFC Midtjyllan­d håber på at kunne holde på Paul Onuachu saesonen ud for at presse FCK i guldkapløb­et.
FOTO: LARS POULSEN Boldfikser­etFC Midtjyllan­d håber på at kunne holde på Paul Onuachu saesonen ud for at presse FCK i guldkapløb­et.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark