Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det bliver nok en stille og rolig dag, og derfor kan du bruge det meste af tiden som du vil. Du har også brug for at kunne vaere spontan, og bare se hvad der sker. Du har lyst til at vaere sammen med andre der har på det samme måde, der skal helst ikke vaere nogen dagsorden.

TYREN 21/4-21/5

Endnu en dag vil du helst vaere hjemme, og det gaelder måske endnu mere i dag. Du traenger til at hvile, og det ser også ud til at du får lov til det. Der kan vaere lidt uro i luften, måske et par diskussion­er. Det viser sig at vaere småting, og det går hurtigt over igen. Tag det ikke tungt.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag er du på farten, og du er glad for at snakke i dag. Det skal nok ikke vaere alt for store og seriøse emner, så opstår der lettere diskussion­er end ellers. Tal hellere om noget som alle kan vaere enige om, men som alligevel interesser­er alle, så går det lettest.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan glaede dig til en dag i et stille og roligt tempo, og det er lige praecis hvad du traenger til. Du vil helst ikke have for mange aftaler i dag, du vil gerne bruge tiden på dig selv. Du vil helst ikke spørge andre om lov, du vil gerne have frihed til at vaelge efter dine behov.

LØVEN 23/7-23/8

Du nyder at komme ud blandt andre igen i dag. Du har en god selvtillid, og derfor lytter folk gerne til dig. Der kan selvfølgel­ig vaere enkelte kritikere, men det tager du ikke så tungt. Det er en god taktik, for på den måde mister de hurtigt interessen for at kritisere.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag traenger du atter til at vaere alene, og du kan nok bedre få mulighed for det nu. I går var der nok lidt uventede ting og sager at se til, i dag vil der vaere mere tid til rådighed. Du kan komme helt ned i gear, og det er lige hvad du traenger til. Nyd det bare, glem alt andet.

VAEGTEN 24/9-23/10

Igen i dag vil du foretraekk­e at se dine gode venner. Du har nok ikke alt for meget lyst til at skulle tage dig af hverdagens pligter lige nu. Du vil hellere slappe af, og du vil helst vaere sammen med mennesker der kender dig, og som tager dig, fuldkommen som du er.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din fremtid, og ambitioner­ne for denne, er i fokus endnu en dag. Men i dag hviler du lidt mere i tingene, og du har troen på dig selv. Du føler dig på rette vej, selvom der muligvis er et par irritation­smomenter. Men hvis du ikke fokuserer for meget på dem, vil du hurtigt komme videre.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag nyder du atter at aendre lidt på vanerne. Det er ikke fordi der er noget galt med gamle vaner, eller vaner i det hele taget, men af og til er der brug for et friskt pust. Du kan godt lide din hverdag, og du saetter ekstra kulør på den lige nu. Du har en stor appetit på livet i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil du måske mest vaere i dit stille sind, og du vil taenke over den seneste tid. Det kan vaere at der er ting du gerne ville have gjort anderledes, men du indser også, at det først er i afstanden man bliver seende. Netop derfor formår du at traekke på skuldrene i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger mest af alt til stille stunder sammen med dine taetteste relationer. Hvis du er i parforhold, bør du bruge tiden sammen med din partner. Er du ikke i parforhold, kan det vaere at du både bliver irriteret og fascineret på én gang, af en ganske bestemt person.

FISKENE 20/2-20/3

Du er fortsat meget glad for at gå på arbejde. Du spørger ikke så meget til tingene, du arbejder bare målrettet. I dag er det dog ikke sikkert, at tingene glider lige så let som i går, der kan godt vaere en lille konflikt med en kollega. Du kan vaelge at traekke dig hurtigt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark