Ekstra Bladet

Udfordring­erne

-

1 Tilpasning af truppen Har Kasper Fisker, Benedickt Röcker, Kevin Mensah, Uffe Bech og Mikael Uhre en fremtid på Vestegnen? Det bliver en vigtig øvelse for Ebbe Sand at få sat sit praeg på truppen, så den bliver tilpasset til de opgaver, der venter i foråret. Som ny sportsdire­ktør er det afgørende, at han får sat sit aftryk på den kommende spillertru­p.

2 Hierarkiet skal på plads Hierarkiet halter på Vestegnen. I hvert fald hvis vi ser frem mod årsskiftet. Anfører Johan Larsson rejser med stor sikkerhed gratis til vinter, viceanføre­r Benedickt Röcker er baenket. Som sportsdire­ktør skal Ebbe Sand vaere med til at skabe det nye hierarki i spillertru­ppen. Dem, der er øverst, skal altid vaere stamspille­re på holdet.

3 Wilczeks fremtid Topscorer Kamil Wilczek står med kontraktud­løb til sommer. Det bliver en vigtig opgave for Sand at forsøge at forlaenge den aftale, så Brøndby ikke får endnu en ny spiller, der forlader klubben transferfr­it. Det kan godt vaere Wilczek skifter klub snarest, men det er vigtigt for Ebbe Sand, han kan saette et aftryk, så Wilczek ikke ender som Pukki: Forlader Brøndby gratis.

4 Skal bevise han er den rigtige Ebbe Sand er en Brøndbyleg­ende. Han har lang snor. Men han skal alligevel overbevise fans og omgivelser om, at han er den rigtige til jobbet. Derfor bliver det helt afgørende, at han får sat tydelige aftryk i starten af jobbet i det nye år. Der skal vaere klare Sand-aftryk af aflaese for omgivelser­ne.

5 Stor fokus på Masterclas­s Ebbe Sand vil blive målt meget på, hvordan Masterclas­s udvikler sig. Det er et ekstremt stort fokusområd­e fra Brøndbys ledelse, fordi klubben i dag får alt for lidt ud af de 10-12 mio. kr., der investeres i den afdeling.

Laeresaetn­ingen for Sand må vaere: Du kan ikke drive en Superligak­lub uden en meget velfungere­nde talentafde­ling.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark