Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: En patrulje blev sendt til et slagsmål mellem tre maend på Lille Torv. De virkede påvirkede af alkohol og var højtråbend­e. Da de ikke efterkom betjentene­s besked om at stoppe deres slagsmål, blev de anholdt. Én af personerne, en 26-årig mand, sprang pludselig op og greb den ene betjent om halsen og slyngede ham i jorden. Han blev sigtet for vold mod politiet. Betjenten kom ikke alvorligt til skade.

SAEBY: Seks gasflasker på hver ti kilo blev udbyttet for en eller flere tyve, da de var forbi Grønnegade natten til fredag. Tyvene klippede et trådbur op, hvorefter de kunne stjaele gasflasker­ne.

SAKSKØBING: En politibil kørte ind på Sydmotorve­jen ad afkørslen ved Majbølle, men en bilist, der kørte i samme retning på motorvejen, tilpassede ikke sin hastighed, så politibile­n kunne komme ind på motorvejen. Derfor blev han kort efter standset. Føreren havde ikke noget kørekort, og det viste sig også, at begge bagdaek var nedslidt. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, for mangler ved bilen og for ikke at have lettet udkørslen på motorvejen.

RØNNEDE: Politiet standsede en 15-årig dreng, der raesede på knallert. En test på politiets rullefelt viste, at knallerten kunne køre 48 km/t. Drengen blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Men en halv time senere genkendte den samme betjent den 15-årige på knallerten. Han prøvede nu at stikke af, men det lykkedes ikke. Drengen blev igen sigtet for at køre på en ulovlig knallert og nu også for ikke at rette sig efter politiets anvisninge­r. AARHUS: En 35-årig mand omkom efter en soloulykke på Gammel Horsensvej i Solbjerg. Manden kørte i sin varevogn, da han af endnu ukendte årsager kørte ud i rabatten i højre side og kollidered­e med et vejtrae. Manden sad fastklemt i bilen og blev kort efter erklaeret død af laegen.

ALLERØD: Politiet fik en anmeldelse om, at en cyklist kørte på motorvejen i sydgående retning mellem Farum og Allerød. En patrulje blev sendt til stedet, som fik talt med cyklisten og gelejdet ham ind på en mere cykelvenli­g rute.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark