Ekstra Bladet

Sølvhjelme­n

-

Jeg har jo flere gange forsøgt at pitche idéen om at sende gamle mennesker på ’Paradise Hotel’.

Jeg tror, at det ville blive de mest morsomme samtaler under Pandoras aeske, ligesom de heftige drukseance­r også kunne vaere mere end et par minutter vaerd på tv.

Forestil dig en drukfest for gamle på mellem 67 og 100 år. Forestil dig dem line shots op på bardisken og knalde dem ned på stribe.

Forestil dig flokken af aeldre diskutere, hvem der skal blive på hotellet, hvem de taender mest på, og hvem de finder mest frastødend­e. Lade dem laegge strategier og betro sig til kameraet om parallelsa­ndhederne.

at tale om de intime FOR SLET IKKE øjeblikke, når der skal deles dobbeltsen­g. Med promiller.

Men ingen tv-stationer er endnu hoppet på idéen.

Det naermeste, vi kommer, det er vel ’Landmand søger kaerlighed’ – og saerligt i denne saeson fem, hvor man faktisk har fundet et par lystige sølvhjelme til programmet.

Vi har Jørgen på 60 år, som altså ser lidt aeldre ud, der ligesom vaerten Lene Beier insisterer på at kalde de kvindelige deltagere for ’piger’, selvom de efter min bedste overbevisn­ing er langt over 20 år.

Og man skal ikke vaere ret langt inde i den feministis­ke dagsorden, før man får spasmer af de mange lamme kommentare­r som; ’kvinderne skal tage ordentligt fat i køkkenet’ og ’en mand vil have to kvinder, så han kan installere dem i hvert sit hus og besøge dem på skift, når (?) de er sure’.

synes saerligt IKKE DESTO MINDRE de gamle medvirkend­e faktisk at fyre den af – langt mere end de unge! Ikke mindst da nissefar Jørgen tog den mest lidenskabe­lige mormor Helle ned i en lille robåd.

Helle lagde sig taet ind til Jørgen, mens hun lidenskabe­ligt stønnede, at hun ville ’maerke ham’ og i evighed gentog, at det føltes dejligt, mens hun bad om tilladelse til at åbne hans skjorte. For som hun indsmigren­de forklarede, så elsker hun en rigtig mand med hår på brystet.

Morfar Jørgen var lidt stille. Han fattede nu nok, hvad der skete – trods alt – at mormor ville forføre ham og vinde konkurrenc­en med sexappeal – praecis lige som deltagerne i ’Paradise Hotel’ – men han reagerede knap nok. Måske lå han og taenkte på, hvor tåkrummend­e scenen ville vaere at se i tv. Måske gik han bare i seksuel baglås.

Jeg bemaerkede i hvert fald, at han havde lagt sin kasket oven på sit underliv og måske erigerede lem.

Saeson efter saeson må man bare konstatere, at maendene er nogle handlingsl­ammede skvat

de unge kvindelige deltagere SÅ MENS hverken gider stå tidligt op, er bange for køer og synes markarbejd­e er røvsygt, og de unge maend er tilskuere til at se deres eget liv passere, så er de gamle altså langt mere liderlige. I hvert fald noget mere eksplicitt­e omkring det. Forestil jer, hvad der var sket i den robåd, hvis produktion­en havde fyret et par breezers i dem?

Måske ville maendene også komme lidt mere på banen.

’Fuld landmand søger kaerlighed’ kunne også vaere et koncept, for saeson efter saeson må man konstatere, at maendene er nogle handlingsl­ammede skvat. Søde, javel, men skvattede.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS/TV 2 ?? Helle sammen med Jørgen, som hun lagde kraftigt op til, da de var ude at sejle i en robåd.
FOTO: ANDERS BROHUS/TV 2 Helle sammen med Jørgen, som hun lagde kraftigt op til, da de var ude at sejle i en robåd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark