Ekstra Bladet

Politikern­e stalker de udsatte

-

Politiet stalker på politikern­es ordre hjemløse danskere med zoneforbud.

Politikern­e stalker yderligere de udsatte ved at stjaele over tre milliarder kroner fra dem for årene 2018-2021.

Det er satspuljen, der finansiere­s ved at tilbagehol­de 0,3 procent af folkepensi­on og overførsel­sindkomste­r, så realindkom­sten udhules.

De fattigste betaler blandt andet for forhøjelse af adoptionst­ilskud, indsats mod bandekrimi­nalitet, hjaelp til spiseforst­yrrelser, styrkelse af sagsbehand­lingskvali­teten på handikapom­rådet og sociale investerin­gspuljer til kommunerne og gode formål, der langtfra går til de samme udsatte selv.

Regeringen har en klar politik for civilsamfu­nd og frivilligh­ed.

Det skal fortsat vaere den offentlige sektor, der har ansvaret for at ivaerksaet­te indsatser over for socialt udsatte, men den frivillige indsats kan supplere der, hvor det giver mening, men de frivillige kunne gøre en bedre indsats, hvis regeringen var sit sociale ansvar bevidst. Årets aftale indeholder også en styrket indsats for mennesker, der er udsat for fysisk og psykisk vold samt initiative­r mod stalking, men langtfra alle ofre eller stalkere er socialt udsatte – så det er grotesk, at den fattigste del af befolkning­en skal betale.

Stop den økonomiske stalking og udsultning.

Før formålene ind på samfundsfa­ellesskabe­ts finanslov i stedet for kun at belaste de socialt udsatte. Svend Erichsen Teglvaerks­vej 6

Nivå

 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN ?? Svend Erichsen raser over det offentlige­s ageren i forhold til samfundets svageste.
FOTO: JACOB EHRBAHN Svend Erichsen raser over det offentlige­s ageren i forhold til samfundets svageste.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark