Ekstra Bladet

– Din fucking luder

-

Et tvivlsomt lydspor fra videoen og politiets transskrib­ering vidnede om et usaedvanli­gt grimt sprogbrug fra alle parter undervejs.

Miseren opstår allerede kort efter taxaturens begyndelse fra Kongens Nytorv. Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har vaeret til parmiddag på Café Victor efterfulgt af en bytur på natklubben Lusso.

Der opstår der et skaenderi mellem Bendtner og kaeresten, fordi Bendtner mener, at hun har vaeret en tur på drengetoil­ettet. Derfor er stemningen allerede dårlig, da de saetter sig på bagsaedet af den 31-åriges taxa, forklarede Bendtner i retten.

Han mener dog ikke, at han er fuld, da de saetter sig ind i taxaen.

– De sejlede, lød det imidlertid fra chaufføren.

Den dårlige stemning bliver markant forvaerret, da Bendtner og kaeresten blander sig i chaufføren­s kørsel. Efterfølge­nde beder Nicklas Bendtner chaufføren holde til venstre. Det opfatter chaufføren som om, at han skal dreje til venstre – i den helt gale retning i forhold til lejlighede­n på H.C. Andersens Boulevard.

Det får parret til at forlade taxaen uden at betale.

– Din fucking luder, kan man efterfølge­nde høre chaufføren råbe flere gange via taxaens videooptag­else.

’Fucking svans’

Chaufføren vender retur mod Kongens Nytorv, mens han taler i telefon med en ven. Den samtale efterlader heller ingen tvivl om den 31åriges holdning til Bendtner.

– Jeg skal slå ham. Jeg svaerger ved min mors grav, jeg skal slå ham, lyder det blandt andet, inden chaufføren foretager en u-vending og kører efter parret.

Kort efter finder han dem ud for Nationalba­nken og kører ind på cykelstien bag dem. Alt sammen dokumenter­et af taxaens sladrehank.

Her fortsaette­r skaeldsord­ene med at flyve rundt i luften, og Bendtner svarer blandt andet igen med ’fucking svans’. I retten forklarer chaufføren desuden, at der bliver råbt racistiske gloser i hans retning.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Nicklas Bendtners kaereste, Philine Roepstorff, spiller en central rolle i sagen, men nåede ikke at vidne i går.
FOTO: JONAS OLUFSON Nicklas Bendtners kaereste, Philine Roepstorff, spiller en central rolle i sagen, men nåede ikke at vidne i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark