Ekstra Bladet

DET VAR NOK EN ENLIG SVALE

Janus Drachmann vil gerne score mere, end han hidtil har gjort, men tør ikke love flere perler

-

Janus Drachmann vil gerne score mere.

Men OB-kaptajnen stiller ingen nye drømmehug i udsigt til hverken holdkammer­ater, traener eller fans på linje med det, der gjorde ham til matchvinde­r mod Hobro.

– Selv om jeg synes, at jeg har et godt spark, er det nok ikke realistisk at tro på, at det bliver hverdagsko­st, når man ser på det antal mål, jeg har scoret tidligere i karrieren, konstatere­de matchvinde­ren med et skaevt smil.

Da han fra kanten af straffespa­rkfeltet hamrede bolden forbi en ellers fantastisk spillende Jesper Rask i Hobromålet, var det kun sjette gang i Superliga-karrieren, der omfatter 237 kampe for fire forskellig­e klubber, at han kunne tiljubles som målscorer.

De andre kvaliteter

– Det tal måtte da gerne have vaeret større, men sådan er det altså ikke blevet, sagde Janus Drachmann, der til gengaeld ofte – meget ofte endda – roses stort for andre kvaliteter på fodboldban­en.

Først og fremmest handler det om evnen til altid at få forrest, når der skal kaempes og saelge sig selv 100 procent i alle kampe, ligesom han fra sin centrale rolle på midtbane bidrager stort til både det offensive og defensive spil.

De kvaliteter nød Jakob Michelsen som traener godt af, da han stod i spidsen for Sønderjysk­E.

Og nu gør han det samme i OB, hvorfor det også var naturligt for traeneren at gøre Drachmann, der i juli blev hentet i FC Midtjyllan­d, til anfører, da Kenneth Emil Petersen blev fyret.

Kun i top to

For Jakob Michelsen var de første 35 minutter af gårsda-

Selv om jeg synes, at jeg har et godt spark, er det nok ikke realistisk at tro på, at det bliver hverdagsko­st

opgør det bedste, han har set sit hold spille i sin OBtid.

– Jeg er virkelig stolt af spillerne. De gjorde alting rigtigt. Det er klart, at vi skulle have scoret langt flere mål, men jeg var nu egentlig aldrig nervøs for, at vi skulle smide 1-0-føringen vaek. Vi havde styr på det, konkludere­de han meget rammende.

Matchvinde­ren ville kun indlemme den første del af Hobro-kampen på en top toliste over bedste praestatio­ner.

– Vi spillede efter min mening ligeså godt i starten af kampen mod Esbjerg, men endte med at tabe 0-2, så det positive fra det opgør er nok glemt af de fleste.

– Nu kan vi konstatere, at vi er med oppe omkring top seks, og det betyder utrolig meget for os alle, sagde Janus Drachmann.

 ?? FOTO: CARSTEN BUNDGAARD ?? Usaedvanli­g hyldestOB skabte klart flest chancer, men fik alligevel kun sendt bolden i mål en enkelt gang, da Janus Drachmann (tv.) efter ti minutter scorede på et langskud – noget der ikke sker så tit.
FOTO: CARSTEN BUNDGAARD Usaedvanli­g hyldestOB skabte klart flest chancer, men fik alligevel kun sendt bolden i mål en enkelt gang, da Janus Drachmann (tv.) efter ti minutter scorede på et langskud – noget der ikke sker så tit.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark