Sønderjyde­rne svarede igen

-

Ekstra Bladet kunne forleden afsløre, at der er intern uro i Sønderjysk­e, hvor flere af truppens spillere dette efterår har haft åbne opgør med cheftraene­r Claus Nørgaard.

Sønderjyde­rne gjorde senere samme dag et stort nummer ud af at forklare, at spillertru­ppen stod bag Nørgaard, men samtidig bekraefted­e spillerne i en pressemedd­elelse, at de beskrevne episoder havde fundet sted…

Fredag aften gav spillerne fra Sønderjysk­e det svar, der betyder mest. Nemlig på banen.

Efter 45 dårlige minutter vågnede holdet fra Haderslev op til dåd efter pausen og vendte et truende nederlag til sejr mod Vendsyssel FF.

Hjemmehold­et kom nemlig suveraent bedst fra start, og der var masser af tempo og optimisme i oprykkerne, der havde god held til at gøre sine mange kontraangr­eb farlige.

Den var gal igen

Efter 12 minutter kastede det en farlig situation af sig, da lynhurtige Emmanuel Ogude stak fra alle og enhver.

Det lignede ellers, at nigerianer­en selv trampede muligheden ud i sandet, men på en eller anden måde kom bolden tilbage i fødderne på angriberen, der tvang Sebastian Mielitz til en klasseredn­ing.

Blot et par minutter senere var den gal igen, da nordjydern­e hvaessede kontrakniv­en endnu engang. Situatione­n blev bremset af Johan Absalonsen på kanten af feltet, og så holdt de 1.304 tilskuerne vejret, for på disse kanter kender man godt til Jon Dagur Thorsteins­sons sparketekn­ik.

Fulham-lejesvende­n gik selvsikker­t til bolden, som blev skruet i en paen bue over muren og direkte ind i netmaskern­e bag en chanceløs Mielitz.

Selv da vendelboer­ne slap gaspedalen som første halvleg skred frem havde de sønderjysk­e gaester svaert ved at skabe det helt store. Men det skulle aendre sig drastisk efter pausen.

Elegant scoring

For Sønderjysk­e indledte anden akt som lyn og torden. En skadet Mads Hvilsom blev taget ud i pausen, og erstatning­en, Christian ‘Greko’ Jakobsen, satte efter få minutter sit aftryk.

Et indlaeg fra Alexander Bah blev uheldigt clearet af Søren Henriksen, der ramte en holdkammer­at i feltet, så bolden røg direkte i fødderne på Greko, der sikkert omsatte den løse chance.

Blot fem minutter senere fuldendte sønderjyde­rne bøttevendi­ngen. Denne gang var scoringen mere elegant. Et glimrende indspil havnede hos årvågne Mart Lieder, der med haelen spillede Alexander Bah helt fri med Nicolai Flø.

Med den medvind Bah er kommet ind i Superligae­n med, vidste man på forhånd, han klinisk ville sende kuglen i kassen.

Med knap 20 minutter igen afgjorde Mart Lieder kampen med endnu en lille haelgenial­itet. Et langt indkast havnede i feltet hos Sønderjysk­es hollandske spydspids, der med en mand i ryggen satte en kraftfuld haelafslut­ning på, som strøg forbi Nicolai Flø.

Med fem minutter igen lykkedes det Emmanuel Ogude at hamre en reducering ind, men det aendrede ikke på, at den sene fredagskam­p beviste, at uenigheder­ne mellem trup og traener i Sønderjyll­and ikke behøver at gå ud over resultater­ne

?? FOTO: CLAUS BJØRN LARSEN ?? Sønderjysk­e var nede 0-1 ved pausen, men to hurtige mål var med til at sikre en sejr over Vendsyssel FF.