Ekstra Bladet

Aarhus United holder fast

-

Aarhus United nåede op på 17 point i denne saeson, da klubben ude slog Randers HK med 23-21 i aftes.

Aarhus United har blot tabt to kampe i saesonens første 12 opgør, mens tre kampe er endt uafgjort.

Det placerer klubben på femteplads­en i håndboldkv­indernes bedste liga med 17 point, mens Randers med nederlaget fortsat har otte point efter otte nederlag og fire sejre indtil videre.

Randers kom godt i gang, og Nina Müller øgede til 4-1føring efter tre minutter.

I det meste af første halvleg var hjemmehold­et toneangive­nde og i front. Men 8-5-føringen blev vendt til 8-8 af gaesterne.

Lige ved pausen

Herefter var resten af halvlegen lige, og de to hold gik til pause med stillingen 12-12.

Celine Lundbye Kristianse­n førte an hos aarhusiane­rne med sine syv mål i de første 30 minutter, mens Jamina Roberts med fem mål var mest scorende Randersspi­ller.

I anden halvleg blev det 1515, inden gaesterne begyndte at tage fra. Da June Bøttger med 13 minutter tilbage af opgøret scorede til 19-15 fuldendte hun en periode med fire Aarhus-scoringer i traek.

Derfra var det op ad bakke for hjemmehold­et, som var bagud 19-23 med tre minutter igen. Cecilie Mørch Hansens reducering til 21-23 blev kampens sidste scoring.