Ekstra Bladet

Direktøren: Der er sket et fejlskøn

-

Det har ikke vaeret muligt at få et interview med nogen fra PS Bar & Grill, som ejes af Sovino Gruppen, men direktør Paulo Guimaraes har svaret på Ekstra Bladets spørgsmål på mail.

– Vi gør det bedste, vi kan, for at vores gaester skal føle sig velkomne og få en god oplevelse. Det skete ikke her, og det er vi kede af. Vi laegger naturligvi­s ikke vaegt på, hvilken etnicitet vores gaester har. Det ville vaere i strid med vores vaerdier, skriver direktøren.

Han forklarer, at det ikke har vaeret muligt for dem at komme til bunds i, hvad der skete, fordi de først fik klagen en måned efter haendelsen. Men på baggrund af Rokhis forklaring tyder det på, at ’der er sket et fejlskøn fra vores side, hvilket vi beklager’, skriver direktøren.

– Straks efter klagens modtagelse genopfrisk­ede vi vores regler og vaerdier over for dørmaenden­e.

– Endvidere indskaerpe­de vi, at de konsekvent skal baere kropskamer­a. Det kan vaere til hjaelp i fremtiden, hvis der er forskellig­e opfattelse­r af en situation.

– På jeres Facebook-side har flere skrevet, at de oplever at blive diskrimine­ret ved at blive afvist på grund af deres etnicitet. Tyder det ikke på, at det er et større problem end denne enkeltståe­nde sag?’

– Vi mener ikke, at der er et større problem. Vi oplever, at vores publikum generelt er tilfredse. Indimellem er der noget, man kunne have gjort bedre eller anderledes.

– Vi bruger løbende vores erfaringer til at forbedre vores drift – på dette område og på andre områder. Som naevnt har vi ivaerksat nogle tiltag i forhold til vores dørmaend, og det vil vi naturligvi­s følge op på.

Sovino Gruppen ejer blandt andet også Café Victor, Geist og Ravage.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark