Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Selvom det er lørdag, venter der endnu en dag i arbejdshan­dskerne. Men det kan vaere at du lettere taber tråden i dag, end du gjorde i går. Det skal du ikke tage alt for tungt, det gaelder mest først på dagen. Fra i eftermidda­g kan du atter finde fokus, og få tingene løst hurtigt.

LØVEN 23/7-23/8

I dag traenger du til at gøre noget godt for dig selv. Du kan måske lytte til noget dejlig musik, eller gøre noget andet, der får dig til at blive rolig indeni. Du har måske haft mange tanker på det seneste, men i dag genfinder du roen, hvis du selv vil. Tag dig tid, det er weekend.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du taenker fortsat over din fremtid, og du har stadig mange ideer. I dag kan du blive lidt i tvivl om tingene, da mange af ideerne fremstår uklare eller ufaerdige. Det behøver du ikke at tage tungt, du kan se det som en proces, og så får du gavn af alle tankerne. Alt ordner sig.

TYREN 21/4-21/5

Din kreativite­t er i fokus denne lørdag, du vil gerne inspireres, og du vil gerne selv give inspiratio­n fra dig. Der er mange veje til Rom, og du kan prøve dig frem. Det kan godt vaere at du farer vild undervejs, men som dagen skrider frem, finder du noget, der giver dig inspiratio­n.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Denne lørdag har du atter massere af energi. Du møder verden med smil og overskud, og derfor kommer du let i snak med hvem som helst, og sikkert om hvad som helst. I kan nå vidt omkring, og alligevel har I også tid til at dvaele ved detaljerne. Du vil nyde det fuldt ud.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du søger en masse ny inspiratio­n i dag. Du vil gerne vaere sammen med mennesker, isaer hvis de har noget interessan­t at sige. Det gør ikke noget, hvis det de siger er komplicere­t, du vil nyde at udfordre de små grå i dag. Du vil også nyde at udfordre andres tankegang.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endelig er det weekend, og du kan nok få lov til at hvile hjemme. Du traengte allerede meget til at vaere hjemme i går, men i dag traenger du endnu mere. Du vil gerne have lov til at slappe af, og eventuelt dagdrømme lidt. I aften kan du også få ordnet lidt praktisk.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil helst vaere alene endnu en dag, og det får du også rig mulighed for. Du vil vaere sensitiv overfor for meget støj, du nyder at vaere i dine tanker for dig selv. Du har sikkert mange af dem, og det kan vaere at du skulle gå dig en lang tur i løbet af dagen, gerne i skovens stilhed.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går brugte du nok tid for dig selv, og du fandt sikkert ud af, hvordan du bedst bruger din tid. Du taenkte måske også over hvordan du bruger dine kraefter. I dag vil du nok finde mulighed for bare at lade det hele simre, og så får du sorteret alle unødvendig­e tanker fra.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil gerne have en lige så travl lørdag, som din fredag sikkert var. Du vil gerne snakke en masse med andre mennesker, og emnerne må gerne vaere mange, og de behøver ikke nødvendigv­is at haenge sammen. Så laenge at alle taler om noget der optager dem, så er du glad.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil gerne se dine gode venner i dag. Det ville du også gerne i går, men det kan vaere at der er mere tid nu, hvor det endelig er weekend. I traenger nok til at opleve noget sammen, som der ikke nødvendigv­is er tid til i hverdagen. Brug gerne tiden på en faelles passion.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil gerne slappe af denne lørdag, gerne i selskab med din partner, hvis du er i parforhold. Du vil nyde at sove laenge, og bare tage dagen som den kommer. Dette gaelder selvfølgel­ig også hvis du er single. Under alle omstaendig­heder skal dagen nydes i godt og afslappet selskab.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark