Ekstra Bladet

BENDTNER PÅ BANEN IGEN

- Sport@eb.dk

– Kampen er en enormt vigtig kamp i forsøget på at afgøre det og måske sikre os pokalen. Det er en meget vigtig uge for Rosenborg, konstatere­de Bendtner.

– Først skulle vi slå Brann for at laegge afstand til dem i tabellen, og det gjorde vi. Derefter skulle vi slå Start i semifinale­n i pokalturne­ringen for at komme til finalen på Ullevaal, og det gjorde vi også.

En rolig lørdag

Bendtner var en af de sidste Rosenborg-spillere, der forlod omklaednin­gsrummet. Først efter en time kom han iført haettetrøj­e og joggingbuk­ser ud af omklaednin­gsrummet sammen med spillerkoo­rdinator Harald Pedersen.

– Jeg håber på at starte i morgen. Vi kender ikke startopsti­llingen, men jeg satser på at vaere involveret, sagde han, inden han igen berørte retssagen.

– Sammen med min advokat har jeg besluttet ikke at tale for meget i pressen, for det kommer der ikke noget godt ud af. Jeg føler mig i god form. Vi havde en god traening med meget sjov, og vi er klar til i morgen, fastslog han.

– Hvordan skal du lade op til kampen mod Odd?

– Jeg tror, at jeg skal i svømmehall­en senere i dag, og så skal vi se Arsenal-Liverpool. Det bliver en stille og rolig lørdag.

– Jeg håber på Arsenalsej­r selvfølgel­ig, og at de forlaenger stimen på 13 kampe i traek uden nederlag. Jeg får en kammerat og hans søn på besøg, og de er Liverpoolf­ans, fortalte den danske angriber.

Støtte fra alle sider

Én efter én passerede de øvrige Rosenborg-spillere pressezone­n, men da de fandt ud af, at spørgsmåle­ne handlede om Bendtner, ønskede de ikke at svare. Heller ikke anfører Mike Jensen.

– Støtten fra klubben har vaeret fantastisk hele vejen, og det er både fra ledelsen og fra spillerne isaer, konstatere­de den danske angriber.

– Jeg snakker gerne om støtten fra familie, venner og holdkammer­aterne, for den har vaeret fantastisk, men ellers vil jeg ikke sige mere om sagen, fastslog Nicklas Bendtner.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark