Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er fint med Uffe og hans flyrejser til udlandet, for han siger, han har lagt alt frem. Men hvad sker der, har han slet ikke fløjet indenrigs? Jeg taenker på Folkemødet på Bornholm og lignende møder, går han på vandet, eller cykler han rundt, hvilket er det mest klimavenli­ge? Henning Larsen

Nørre Sundby

at den nyvalgte fodbolddir­ektør i Dansk Boldspil Union, Peter Møller, kan ikke se et problem i, at Bendtner udtages til det danske landshold, man kan håbe på, at det er før, han har laest side 5 i Ekstra Bladet Sport i lørdags. Jeg tvivler. Vi er gennem tiden blevet praesenter­et for forskellig­e typer af voldsmaend den sport, for hvad gør de forskellig­e klubber ikke for at få et par point.

Per Voetmann Hørning i

at hvor er det trist og rystende at laese om mange af vores daglige sager om plat, fusk og svindel. Folk lever desvaerre for egen vindings skyld. Hvad bliver mon det naeste.

Thomas Schutt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

at jeg tror simpelthen ikke på, at danske virksomhed­er ikke kan finde dygtige medarbejde­re her blandt EU’s 506 millioner indbyggere. Regeringen­s forsøg på at få endnu flere fremmedarb­ejdere til Danmark ude fra den store verden er et skalkeskju­l for deres virkelige dagsorden: At trykke lønningern­e og øge den globaliser­ing, der underminer­er vores nationale kultur til fordel for EU.

Nicolai Sennels København

at nu kan det vaere nok. Nu må vi stoppe med de nedskaerin­ger på nattevagte­r, uanset om det er på hospitaler eller plejehjem. Stakkels personale, der skal nå at skifte ble og drop eller hjaelpe patienter, der falder ud af sengen. Man bør tage statsminis­teren med på nattevagt en hel uge, med en sosu-assistent på et plejehjem. Og han skal hjaelpe til på lige fod efter instruktio­n fra en vagt. Så bliver der vist ikke skåret mere ned.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark