Ekstra Bladet

Eventyrlig­e Esbjerg

-

smider naeppe FC MIDTJYLLAN­D mange point i denne saeson. Dertil er den midtjyske maskine for velsmurt og de individuel­le kompetence­r for store og fordelt på mange spillere i den voldsomt brede trup.

Med Adrian Petres udligning til 2-2 i den dybeste af den dybe overtid ville Esbjerg åbenbart vaere et af de få hold, der matchede FCM – og sammen med scoringen fra Jonas Wind i FCK’s sejr over Brøndby flyttede de to mål i tillaegsst­iden lige fire point i guldkampen mellem FCK og FCM ...

Esbjerg og en HATTEN AF FOR eventyrlig Superliga-start. Ted van Leeuwen fik rusket op i den gamle traditions­klub, og efter hans afsked er der kommet skred i tingene.

Det er ikke poleret fodbold, men aermerne er smøget op, som var det på en gammel fiskerihav­n

en TALENTERNE BLOMSTRER, profil som keeperen Jeppe Højbjerg er blevet en aegte stjerne, og i traener John Lammers – fremragend­e assisteret i defensiven af Johnny Mølby – har klubben fået en traener, der leverer resultater.

poleret fodbold, DET ER IKKE men aermerne er smøget op, som var det på en gammel fiskerihav­n, hvor der skal laesses kasser af skibene – og det giver pote. At se Rudolph Austin lufte ud i sjette sals højde fortaeller alt.

nok troet – og DE FLESTE HAVDE sådan så kampen bestemt også ud – at FCM ville blive endestatio­nen for Esbjergs succes-periode, men det kan lige praecis blive det point, der også beviser for Esbjerg-spillerne selv, at de er langtidsho­ldbare.

Imponerend­e!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark