Ekstra Bladet

Ros fra Ståle: Men han skal passe på skader

-

– At se Jonas score giver en speciel følelse, sagde oplaegger Robert Skov.

– Han er en af klubbens drenge, der har arbejdet stenhårdt på at komme bedre tilbage efter en lang skadespaus­e. Det er fremragend­e, at han går ind og bliver matchvinde­r i dag. Han er en spiller med kaempe kvaliteter og en super fyr.

Også manager Ståle Solbakken var glad, men der er også et ’men’.

Han har desvaerre arvet noget af sin fars krop

Ståle med et skaevt smil

– Jonas har jo vaeret skadet i fire måneder. Han fik en kaempe fiber i den første traeningsk­amp og har haft nogle stykker af dem før, sagde han og lagde en lille joke ind med adresse til teammanage­r Per Wind:

– Han har desvaerre arvet noget af sin fars krop, lød det med et skaevt smil.

– Det gør, at han hele tiden må arbejde med fysikken. Han må holde sig frisk. Og så skal han laere at arbejde i større område på banen. Men han er bare 19 år og ja, der kan godt vaere en Superligat­opscorer gemt i ham, hvis han kan holde sig skadefri.

Kontrafael­de

Samtidig roser nordmanden dog sin unge matchvinde­r for fin målnaese og boldforstå­else, og der var også roser til kollektive­t på en svaer udebane.

– Ja, jeg er lettet, for jeg så lidt mørkt på det, da Dame N’Doye misser en hovedstøds­chance, som han ellers scorer hundrede gange på.

– De sidste 25 minutter er vi det klart bedste hold og skaber en del chancer i den periode, uden at vi var prangende. Jeg synes, at nogle af spiller ne var uden overskud, men da Brøndby havde åbnet bedst, bed vi os fast og kom rigtig godt ud af det.

– Vi var staerke, og selv om pasningssp­illet ikke var perfekt, blev vi ved og fik vores chancer. I første halvleg spiller vi med lille risiko for ikke at gå i deres kontrafael­de. Så bliver deres hold strakt lidt mere ud, og så bliver der mere plads.

– Vi har en fin mentalitet i dag, sagde Ståle Solbakken og medgav, at Brøndby med nederlaget er ude af mesterskab­skampen.

– Det bliver svaert for Brøndby at overhale både os og FC Midtjyllan­d. Et hold kan altid kollapse men ikke to.

tch, mgw og nih

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark