Ekstra Bladet

Este, han vil, er at spille i FCK’

-

Ståle Solbakken har fået en opfattelse af, at midtstoppe­ren hellere ville have vaeret tre timers kørsel østpå.

Erik Sviatchenk­o har en anden opfattelse end Ståle.

– Ståle Solbakken har vaeret i gang med at snakke om dig. Han mener stadig, at du er misundelig, og så har du ligget og ringet til ham for at tigge om at komme til FCK. Hvad siger du til det?

– Jeg har ikke engang hans nummer, så det er lige som ikke muligt.

– Men Ståle går ud og direkte angriber dig – en spiller i en anden klub – og siger at du vil til FCK. Hvad siger du til det?

– Det kan jeg blankt afvise. Det står for egen regning, hvem han mener ringer til hvem. Jeg snakkede med ham for fem år siden, da FCK bød på mig. Der havde jeg en sms-korrespond­ance med Ståle Solbakken, men det er fem år siden. Der valgte jeg at blive i FC Midtjyllan­d, da Matthew Benham kom til og forlaenged­e min aftale. Ud over det, så aner jeg ikke noget om, hvad der ligger bagved det Ståle siger.

– Er han vred over dit angreb på Robert Skov?

– Det er okay, hvis han er det. Jeg har erkendt, at jeg gik over stregen. Der blev sagt nogle ting, som jeg overreager­ede på. Efterfølge­nde skulle jeg naturligvi­s have reageret på helt anden vis, og jeg er ikke for stor til at sige, at jeg også kan begå fejl. Jeg tror, at Robert og jeg har clearet den, så jeg har ikke nogen videre kommentare­r til det, som Ståle siger. Det må han gerne sige.

– Det må han gerne sige?

– Jeg har ikke ringet til ham. Jeg er rigtig glad for min karriere indtil nu … Det er fint.

sc og ege

 ??  ??
 ??  ?? fem år siden, da FCK bød på ko om Ståles udtalelser.
fem år siden, da FCK bød på ko om Ståles udtalelser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark